BedrijfsautoRAI

03-11-2003

11 nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagens voor Holland Food Service

Holland Food Service is versleverancier voor de zorginstellingen, zoals bejaardentehuizen, ziekenhuizen en verpleeghuizen. Met ruim 110 jaar ervaring staat Holland Food Service bekend als een servicegerichte, betrouwbare onderneming met nauw klantencontact en een zeer ruim aanbod van kwaliteitsproducten.

Het complete bedrijfsproces bij Holland Food Service is gericht op perfectie. Uiteraard speelt kwaliteitscontrole daarbij een belangrijke rol. Voor het transport van alle producten vertrouwt Holland Food Service op de bedrijfswagens van Mercedes-Benz. Recentelijk zijn acht Mercedes-Benz Atego distributievoertuigen van het type 1618L, twee Ategos 1218L en een Sprinter 313 CDI in gebruik genomen. Alle voertuigen zijn voorzien van koel/vries laadbakken en voldoen aan de HACCP-voorschriften.

Op alle voertuigen is een Full Operational lease-overeenkomst afgesloten, zodat de voertuigen ingezet kunnen worden tegen een vooraf bepaalde kilometer kostprijs.

Om de overlast bij aflevering van de goederen tot een minimum te beperken zijn de laadvloeren van de voertuigen uitgerust met een geluidsdempende coating. Alle chauffeurs van Holland Food Service zijn door de officiële Mercedes-Benz dealer Autoster in Nijmegen en door de DaimlerChrysler Academy opgeleid op het gebied van voertuigbediening, economische inzet en schadepreventie.