Ingezonden persbericht


INFORMATICA HANDHAAFT POSITIE IN GARTNERS LEADER QUADRANT VOOR ETL MARKT

Nieuwegein, 3 november 2003 Informatica (NASDAQ: INFA), marktleider op het gebied van data integratie- en business intelligence software, heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf is opgenomen in het Leader quadrant in Gartner s rapport (ETL Magic Quadrant Update, 2H03: The Market Broadens) dat op 27 oktober 2003 is gepubliceerd. Volgens Gartner behalen vendors in het Leader quadrant goede resultaten, hebben ze een duidelijke visie op de richting van de markt en werken ze bovendien aan de ontwikkeling van competenties om hun positie als marktleider te handhaven.

Informatica PowerCenter is het marktleidende data integratieplatform voor het ontwikkelen, implementeren en managen van datawarehouses, alsook een grote verscheidenheid aan data integratieprojecten. Informatica PowerCenter maakt het mogelijk bedrijfsdata uit verschillende systemen en bronnen te transformeren naar betrouwbare informatie om strategische business initiatieven te ondersteunen.

OVER INFORMATICA
Informatica (NASDAQ: INFA) is marktleider op het gebied van data integratie- en business intelligence software. Informatica s software helpt multinationals bij het optimaliseren van hun bestaande informatie investeringen voor bedrijfsbreed inzicht. Zo helpen de tools om business performance en winstgevendheid te verhogen evenals het proactief managen van bedrijfsverplichtingen. Meer dan 1800 organisaties wereldwijd kozen al voor Informatica s allesomvattende platformen voor data integratie en business intelligence.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Informatica T +31 (0) 30-6086700 Maaike Hilbrand M +31 (0) 6-51553760 Marketing Manager Benelux E-mail mhilbrand@informatica.com