Ingezonden persbericht


ZA 06.12

Danko Jones en Electric Eel Shock (G) mèt afterparty in Nighttown

(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

In eigen land, Canada, was Danko Jones half jaren '90 al doorgebroken. Pas in het nieuwe millennium deden ze dat op het Europese vasteland, maar daarmee leerde o.a. Nederland een van de beste rockbands uit Toronto kennen. Zaterdag 6 december staat ze op het podium van Nighttown. Na het optreden in de grote zaal ga je de Basement in, want daar ga je door met een afterparty!

Het album I'm Alive And On Fire uit 2001 was de eerste kennismaking met Danko Jones in Nederland. Een collectie met nummers uit het verleden feitelijk, zoals ook op de cover van het album stond: A Collection Of Songs: 1996-1999. Toeren door Europa op de meest aansprekende festivals was het gevolg.

Dit jaar waren ze te bewonderen op Pinkpop en de pers omschreef het als de sensatie van dit Limburgse festival. Het nieuwe album is inmiddels verschenen onder de titel We Sweat Blood. Op 6 december staat Danko Jones samen met zijn drummer Damon Richardson in de grote zaal van Nighttown. Herbeleef die Pinkpop sensatie in het Rotterdamse podium en ben getuige van de nieuwste songs live gespeeld!

Na het concert van Danko Jones kun je op gepaste wijze nagenieten in de Basement. De band Sons of Mustang Ford vangt je op en ook de RRRockdokters zorgen ervoor dat je in de juiste stemming blijft. Kortom, de avond van 6 december is er eentje om niet te missen!

ZA 06.12 Danko Jones + support act Electric Eel Shock mèt afterparty! Zaal open 20:00 uur
Aanvang support act: 21.00 uur
Aanvang Hoofdact: 22.00 uur
EUR 12,- excl. Lidmaatschap en voorverkoopkosten.
Voorverkoop bij Ticketservice, Plato en Velvet in Rotterdam

---- --