Politie Zeeland


Z - 7696 -2003 onderzoek dode man Hulst in Opsporing Verzocht


De Zeeuwse politie is naarstig op zoek naar de identiteit van de donderdagmiddag langs de Zijweg Galgenveld in Hulst gevonden dode man. Maandagavond schakelt de politie hiervoor ook het programma Opsporing Verzocht in en wordt een politiebericht uitgezonden na de journaals in Belgie.

De politie gaat er van uit dat de man na zondag 26 oktober 2003 om het leven is gekomen. De man is waarschijnlijk afkomstig uit het Midden-Oosten, had zwart haar en een zwarte baard en snor, was 1.83 meter lang en had een atletisch figuur. De leeftijd wordt geschat tussen 25 en 40 jaar. Verder had de man een tattoo op de rechteronderarm in de vorm van een hart met daarin de letters SA en een moedervlekje op de punt van zijn neus.

De politie heeft inmiddels ruim twintig getuigen gehoord uit de omgeving van de vindplaats. De plaats is geliefd bij wandelaars en mensen die hun hond uitlaten. De politie vraagt mensen die daar regelmatig, maar zeker na zondag 26 oktober geweest zijn om contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

Vrijdag is sectie op het slachtoffer verricht. Daaruit is gebleken dat de man door geweld om het leven is gekomen.

Het programma Opsporing Verzocht wordt maandagavond uitgezonden via Nederland 1 om 19.30 een 22.00 uur. Het programma wordt dinsdagmiddag herhaald.





Politie Zeeland