Socialistische Partij

Agenda landelijke SP-activiteiten


---

Agnes Kant Maandag 3 november 2003 - Tweede Kamer 19.30 uur, Agnes Kant gaat in tweede termijn in debat in een vergadering van de Kamercommissie Justitie over het onderdeel integratie minderheden in de begroting. De vergadering in de Thorbeckezaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Agnes Kant Dinsdag 4 november 2003 - Tweede Kamer 18.00 uur, Agnes Kant neemt deel aan een debat van de Kamercommissie Justitie over inburgering van oudkomers. Het debat in de Thorbeckezaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Harry van Bommel Dinsdag 4 november 2003 - Malta Harry van Bommel bezoekt Malta als rapporteur voor de commissie Europese Zaken.
---

Agnes Kant Woensdag 5 november 2003 - Tweede Kamer 11.00 uur, Agnes Kant neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissie VWS over het wegbezuinigen van zittend ziekenvervoer.
---

Krista van Velzen Woensdag 5 november 2003 - Tweede Kamer 19.00 - 22.00 uur, Krista van Velzen neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissie VROM over het invoeren van een toetsingskader voor besluitvorming over biothechnologische toepassingen en over biothechnologie bij dieren. Het debat in de Thorbeckezaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Agnes Kant Woensdag 5 november 2003 - Amsterdam 20.00 uur, Agnes Kant gaat in debat met onder andere wethouder Oudkerk over spreidingsbeleid.
---

Harry van Bommel Woensdag 5 november 2003 - Malta Harry van Bommel bezoekt Malta als rapporteur voor de commissie Europese Zaken.
---

Agnes Kant Donderdag 6 november 2003 - Tweede Kamer 10.00 uur, Agnes Kant neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissie VWS over kleine ziekenhuizen en ambulancezorg. Het debat in de Thorbeckezaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Jan Marijnissen Donderdag 6 november 2003 - Optimaal FM 19.00 uur, Jan Marijnissen is te gast bij het radioprogramma 'de Achterhoekse Hart Show' op Optimaal FM.
---

Harry van Bommel Donderdag 6 november 2003 - Malta Harry van Bommel bezoekt Malta als rapporteur voor de commissie Europese Zaken.
---

Harry van Bommel Vrijdag 7 november 2003 - Den Haag 12.00 uur, Harry van Bommel neemt op het Plein in Den Haag een petitie in ontvangst van "de vrouwen in het zwart" tegen de muur die in Israël om de bezette gebieden gebouwd wordt.
---

Red de Solidariteit Agnes Kant Vrijdag 7 november 2003 - Leiden 20.00 - 22.00 uur, Agnes Kant is in Leiden in het kader van de "Red de Solidariteit"-tournee. Tijdens de openbare avond wordt besproken hoe het verzet tegen de asociale kabinetsplannen vormgegeven wordt. Locatie: Stadscafé Van der Werf. Zaal open 19.30 uur, toegang is gratis.
---

Ronald van Raak Vrijdag 7 november 2003 - Delft Ronald van Raak houdt een lezing over het conservatisme in Nederland voor de Delftse studentenvereniging Johannes Calvijn. Meer informatie: rvraak@sp.nl.
---

Piet de Ruiter Zaterdag 8 november 2003 - Delft 12.00 uur, Piet de Ruiter neemt het eerste exemplaar van de scheurkalender 'In Holland staat een flat' in ontvangst in Boekhandel Kempers in Delft. Aansluitend signeert hij een aantal scheurkalenders voor de eerste kopers. Meer informatie over dit kunstproject is te vinden op de website van In Holland staat een flat.
---

Harry van Bommel Zaterdag 8 november 2003 - Den Haag 12.00 uur, Harry van Bommel neemt een petitie tegen de Israëlische scheidingsmuur in ontvangst op het Plein in Den Haag.
---

Jan Marijnissen Zaterdag 8 november 2003 - Rotterdam 21.00 uur, Jan Marijnissen is te gast op het Lezersfeest in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. Hij wordt geinterviewd over zijn boek 'Nieuw Optimisme'. Voor meer informatie, kijk op de website van het Lezersfeest.
---

Harry van Bommel Zondag 9 november 2003 - Parijs Harry van Bommel is in Parijs voor een overleg met socialistische partijen in Europa om het europese beleid af te stemmen.
---

Piet de Ruiter Maandag 10 november 2003 - Den Haag 10.00 uur, Piet de ruiter neemt deel aan het door de Woonbond georganiseerde debat over de toekomst van het huurbeleid en de huursubsidie. Locatie: Nieuwspoort.
---

Wil je een SP-spreker uitnodigen? Neem dan contact op met Yorick Haan