Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Brigitte Warnaar - Creatieve Juwelier 1 van de finalisten van 100% ondernemer op RTL 5

"Ik daag iedereen in Nederland uit hun droomsieraad te ontwerpen en mee te doen aan www.yes-i-do.nl!" Als het aan Brigitte Warnaar ligt, kan iedereen in Nederland meedoen aan haar ontwerpwedstrijd. Plakken, knippen, kleien alles mag. de interactieve website www.yes-i-do.nl geeft toegang tot een portal ,waar men een formulier kan downloaden om aan deze unieke wedstrijd mee te doen. Trouwringen kan je ontwerpen ,of als je al 25 jaar getrouwd bent en je wil een nieuwe set mag dat ook of een mooi collier voor de ene speciale dag in je leven of dat ene sieraad dat je al jaren zoekt maar steeds niet kan vinden. doe dan mee aan deze unieke ontwerpwedstrijd.

Naast de juwelierswinkel van Juwel Art & Ribelli, is hun nieuwe concept van www.yes-i-do.nl inmiddels een nieuwe ster, rijzende en groeiende. De jury ,die bestaat uit Top Ondernemers Aad Ouborg (Princess), Oger Lusink (Oger Label), Hennie van der Most (De Koperen Hoogte en Scarlet Kwekkeboom-Jansse (Istimewa Elektro en zakenvrouw van het jaar 2001) hebben Brigitte uitgedaagd om "een nieuw concept" in de markt te zetten en hier landelijke bekendheid mee te vergaren. Daarvoor heeft zij deze interactieve website www.yes-i-do.nl gebouwd en o.a. deze unieke ontwerpwedstrijd in het leven geroepen. Iedereen mag meedoen, jong, oud, getrouwd of single. daarmee kan je de Nederlanders op hun creatiefst laten zien. "Ik hoop natuurlijk dat ik word overspoeld met prachtige ontwerpen ,wij maken voor de winnaar hun droom tot werkelijkheid en de winnaar mag met eigen ogen zien hoe wij dat doen, want ze mogen er van a tot z bij zijn.", zegt ze. Yes I Do en de ontwerpwedstrijd is geboren in het creatieve brein van Brigitte en haar team van Juwel Art & Ribelli, Creatieve Juweliers te Gouda. In dit prachtige provinciestadje bouwt deze 34 jarige vrouwelijke onderneemster de geweldigste dromen van haar klanten uit naar echte werkelijkheid. "Puur gesmede emotie noemen we het eigenlijk", zegt Brigitte. Met haar team maakt ze elke dag grote en kleine dromen in edelmetaal waar, want ondernemen doe je niet alleen, dat doe je altijd samen. Via de website kunnen ook bedrijven zich aanmelden om haar project te steunen. Doe je iets leuks, aparts of gezelligs dan kan je 100% met Yes I Do mee doen. Brigitte zoekt meer ondernemers die bezig zijn zoals zij.. veel gezelligheid en hart voor je klanten. Hoe is het om als vrouwelijke ondernemer in de finale van 100% Ondernemer terecht te komen..

"Geweldig. Ik ben als vrouwelijke ondernemer trots dat ik met het programma mag meedoen. Het geeft je als ondernemer, of je nu een man of vrouw bent, een extra bron van inspiratie omdat je met KPN, TPG Post, Het Telefoonboek, TempoTeam, Eyeworks en RTL5 mag samenwerken. Het is een geweldige kans en je komt achter dingen, waar je in je drukke dagelijkse bestaan als ondernemer, soms eigenlijk aan voorbij gaat. Het is heerlijk dat het programma ons de mogelijkheid biedt om van al deze faciliteiten gebruik te maken en het al ondernemend in de praktijk te brengen. Daarmee worden we ondersteund en begeleid door de jury die ons tijdens dit proces beoordelen. Geweldig dat je met zoveel kennis en groot ondernemerschap om de tafel mag en ook boeiend voor andere ondernemers om te zien hoe dichtbij grote mogelijkheden zijn als je maar durft te ondernemen en te dromen", merkt Brigitte op.

Wat is het mooiste aan de juweliersbranche?

"De juweliersbranche is een vak dat bestaat uit pure emotie" Je moet het met je hart doen. Elk moment in een mensenleven wordt qua symboliek gevat in een sieraad en/of een horloge. Dat je ook een sieraad voor een betaalbare prijs kan laten maken is niet zo bekend of dat je de ring van je opa of oma ook kan hergebruiken in je bijvoorbeeld je eigen trouwring is denk ik het mooiste van wat wij doen. Echt het ouderwetse handwerk, echte vakidioten en hart voor klant en zaak. De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan Sinterklaas en Kerst, onze hoogtij dagen. Daarom raad ik iedereen aan breng een bezoek aan de juweliers en collega's in Nederland. We kunnen zulke mooie dingen voor u maken om cadeau te geven aan uw meeste geliefde. Daarbij heeft Brigitte al van de Sint het mooiste cadeau gekregen dat ze zich kon voorstellen. "De finale van 100% Ondernemer, is het mooiste dat mij is overkomen en een kans die ik met beide handen aanpak en van geniet elke dag en ieder moment." 100% ondernemer wordt elke maandagavond uitgezonden op RTL5 om 23.00 en herhaalt op zaterdag om 11.30 en zondag om 12.10 op dezelfde zender. Hou mij maar in de gaten!!! 0-0-0-0-0


---