Politie Zuid-Holland-Zuid


01/12 Ochtend Dordrecht en Zwijndrechtse Waard


01-12-2003 - Persberichten District I

ALCOHOL/ RIJDEN MET ONTZEGGING

DORDRECHT- Een 24-jarige vrouw uit Duitsland is aangehouden. De politie zag de vrouw op zondagavond 30 november slingerend op de A16 ter hoogte van Dordrecht rijden. De politie hield de vrouw uiteindelijk aan in Rotterdam. Zij bleek veel te veel gedronken te hebben. De vrouw kreeg een rijverbod van 8 uur en een boete van 800 EURO. Later op de avond kwam de politie de vrouw echter weer tegen op de Maria Montessorilaan. Zij reed daar ondanks haar rijverbod. De vrouw moest mee naar het politiebureau.

*Op dezelfde avond werd een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij reed met teveel drank op op de Weeskinderendijk-Beneden. De man kreeg een rijverbod van 1 uur.

*Later op de avond reed een 38-jarige man uit Dordrecht op de Karel Doormanweg. De man bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs en had tevens teveel gedronken. De man werd aangehouden.
*Een 33-jarige man uit Gorinchem is aangehouden. De man reed op zondag
30 november op de Wijnstraat terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. De man moest mee naar het bureau.

*Dit gold tevens voor een 42-jarige man uit Bergen op Zoom. Hij werd aangehouden op de A16 op zondagavond 30 november. De man kreeg een rijverbod van 4 uur.

*In de nacht van zondag op maandag 1 december werd een 52-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de Noordendijk. De man blies ver boven de streep. Het was niet de eerste keer dat de man met teveel alcohol op achter het stuur kroop. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
* In de nacht van zondag op maandag 1 december werd een 50-jarige man uit Rotterdam aangehouden op de Laan der Verenigde Naties. De man bleek teveel gedronken te hebben. Omdat het niet de eerste keer was dat de man voor dit vergrijp was aangehouden wordt hij gedagvaard. Ook kreeg hij een rijverbod van 2 uur.

GESTOLEN
DORDRECHT- Een 16-jarige jongen is aangehouden. De jongen uit Dordrecht reed op zondagmiddag 30 november op de Keplerweg. De jongen werd staande gehouden omdat hij met zijn fiets door het rode licht reed. Bij navraag bleek dat de fiets als gestolen te boek stond. De jongen moest mee naar het bureau.