Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK



1 december 2003 middag


Eibergen - diefstal uit personenauto's

In de nacht van zondag op maandag is in verscheidene auto's ingebroken. Dit is gebeurd op de Ramsbeekweg (2x) en de Kruiskamplaan (1x). Portierslot van de auto's werden vernield. Weggenomen zijn auto radio cd-spelers, een gsm, cd's en speakers.



Aalten/Dinxperlo - controle verlichting


In de ochtenduren heeft de politie toezicht gehouden op de schoolgaande jeugd. Er werden elf fietsers bekeurd voor het niet voeren van verlichting.



Borculo - diefstal bromfiets


Vandaag is tussen 07.00 en 13.00 uur bij de ingang van een supermarkt aan de Graaf Wichmanstraat de bromfiets weggenomen van een 17 jarige inwoner uit Geesteren. Het gaat om een blauwe Aprillia, type SR WWW, kenteken: UOA-082.



Borculo - snelheidscontrole


Bij snelheidscontrole vanmorgen op de Hoflaan reden 34 bestuurders harden dan de max. toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 65 km/u.



Aalten - verkeerscontrole


De politie heeft vanmorgen op diverse locaties een verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn de volgende bekeuringen gevallen: 11x niet voeren verlichting, 1x niet in bezit rijbewijs, 1x niet dragen helm, 1x vervallen APK, 1x geen kenteken op aanhangwagen en 2x niet dragen autogordel.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --