Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK



1 december 2003



Onderwerp: onderzoek schietpartij Dinxperlo



Het politieteam dat de schietpartij van 20 november j.l. onderzoek, waarbij een 48-jarige vrouw uit Zevenaar in Dinxperlo is beschoten zoekt de rechtmatige eigenaar van een grijze fiets (zie bijlage). Tijdens het passanten-onderzoek werden mensen onder meer hierover bevraagd, maar tot op heden is de rechtmatige eigenaar niet bekend geworden.


De politie vraagt bewust naar de eigenaar omdat de bestuurder mogelijk iets van het incident heeft gezien. De onbekende fietser werd op de avond van het incident in de buurt van de Wendelenkamp op deze fiets gesignaleerd
De fiets zelf werd later in de buurt aangetroffen en is voorzien van trommelremmen en een opvallend lederen zadel met grote ronde veren zowel voor als achter. Verder heeft de fiets voor een zwarte band en achter een lichte band .


Het politieteam dat de schietpartij onderzoekt is nog volop doende met het natrekken van informatie en tips. Hierbij is het van belang, dat je in het ene geval zaken kunt ontzenuwen en in andere gevallen ontstaat er bevestiging van vermoedens.


Einde bericht.



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --