Ingezonden persbericht

Persbericht

Nieuwe online shop transtec AG

keuze uit duizenden producten, waaronder digitale camera's, handhelds en software

Tübingen / Nijmegen / Brussel, 1 december 2003 - transtec AG, met ttec Computers als Nederlandse en Belgische dochteronderneming, heeft haar productenreeks uitgebreid met onder andere digitale camera's, handhelds en software. De producten zijn verkrijgbaar in de nieuwe online shop "Web IT- World" (www.ttec.nl/go/webitworld).

Er is keuze uit producten van verschillende leveranciers die allemaal tegemoetkomen aan de eisen en wensen die de klant heeft op het gebied van computer-, multimedia- en kantoorbenodigheden. Een professioneel zoeksysteem garandeert dat het gewenste item zeer snel en eenvoudig in het uitgebreide assortiment wordt gevonden. De producten in "Web IT-World" zijn exclusief online te bestellen. De klantvriendelijke bestelprocedure zorgt ervoor dat de bestelling eenvoudig kan worden verwerkt en het product snel wordt afgeleverd.

ttec Computers B.V.
ttec Computers B.V./BVBA is de Nederlandse/Belgische dochteronderneming van transtec AG. Het Duitse beursgenoteerde transtec AG levert op maat gemaakte IT-systemen, computer- en storage-oplossingen, netwerk- en randapparatuur. De organisatie is sinds 1980 actief op de markt en richt zich op de business-to-business sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tübingen, Duitsland, en er zijn vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Zwitserland, Nederland en Oostenrijk. Alle producten kunnen via het internet geconfigureerd en besteld worden. Bij transtec AG zijn in totaal 230 medewerkers werkzaam en de omzet in 2002 bedroeg circa 116 miljoen Euro.