3e persbericht van maandag 1 december 2003

Eindhoven 01-12-2003 - Berichten uit de regio:

Eindhoven: Man met bijtende vloeistof bespoten door vertegenwoordiger

Op de Roosje Vosstraat is maandagmiddag rond 14.45 uur een 45-jarige Eindhovenaar met een bijtende vloeistof in zijn gezicht gespoten. Dit gebeurde nadat een vertegenwoordiger die aan de deur stond zijn vriendin had beledigd. De man sprak de vertegenwoordiger hierop aan en werd vervolgens met een bijtende vloeistof in zijn gezicht gespoten. De vertegenwoordiger nam vervolgens de benen.

Eindhoven: Woningbrand

In een woning aan de Anna Bijnsweg is maandagmiddag rond 15.20 uur brand uitgebroken. Niemand was in het pand. De brandweer doofde het vuur. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.

Helmond: Verdachte van woninginbraak aangehouden

Na een onderzoek kon de politie in zijn woning in Helmond West maandagochtend rond 10.50 uur een 39-jarige man aanhouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning aan de Dongestraat op 12 oktober jl. Op de eerste etage werd toen een raam opengemaakt. Uit de woning verdwenen sieraden en een videocamera. De verdachte is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Deurne: Snelheidscontrole

Op de Vlierdenseweg is maandag tussen 15.50 en 16.20 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 231 gecontroleerde voertuigen reden 40 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 75 km/u.

Someren: Verdachten van vernielen wegblokkade aangehouden

Op het politiebureau in Asten zijn maandagavond rond 18.35 uur een 20-jarige en een 22-jarige inwoner van Asten aangehouden. Beiden worden verdacht van het afbreken van een wegblokkade op de Witvrouwenbergweg eerder die avond. Beide verdachten zijn na verhoor naar huis gestuurd. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt.