Socialistische Partij

Agenda landelijke SP-activiteiten


---

Arda Gerkens Maandag 8 december 2003 - Den Haag 9.30 uur, Arda Gerkens zal aanwezig zijn bij de overhandiging van duizenden handtekeningen voor een beter openbaar vervoer.
---

Arda Gerkens Maandag 8 december 2003 - Tweede Kamer 10.15 uur, Arda Gerkens vergadert met de Kamercommissie Verkeer en Waterstaat over het Meerjarenprogramma Infrastructuur en Transport. Het debat in de Groen van Prinstererzaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Krista van Velzen Maandag 8 december 2003 - Tweede Kamer 12.30 uur, Krista van Velzen gaat in een vergadering van de Kamercommissie LNV in debat over de wijziging van de Natuurbeschermingswet. Het debat in de Troelstrazaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Ronald van Raak Maandag 8 december 2003 - Den Haag 13.00-16.30 uur, Ronald van Raak neemt deel aan het Nationale Jeugddebat. Meer informatie is te vinden op de website van de Nationale Jeugdraad.

---

Jan Marijnissen Maandag 8 december 2003 - Nederland 1 16.30 uur, Jan Marijnissen is te gast bij Jacobine Geel in het NCRV-programma 'Heilig Vuur'.

---

Jan de Wit Maandag 8 december 2003 - Tweede Kamer 17.30 uur, Jan de Wit gaat in debat in de Kamercommissie Justitie over de identificatieplicht. De vergadering in de Thorbeckezaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Ronald van Raak Maandag 8 december 2003 - Eerste Kamer 19.00 uur, Ronald van Raak neemt deel aan de vergadering over het belastingplan 2004 in de Eerste Kamer.

---

Ronald van Raak Dinsdag 9 december 2003 - Eerste Kamer Ronald van Raak neemt deel aan de voortzetting van de vergadering over het belastingplan 2004 in de Eerste Kamer.

---

Arda Gerkens Dinsdag 9 december 2003 - Tweede Kamer 16.00 uur, Arda Gerkens neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissie Verkeer en Waterstaat over de Noordzee. Het debat in de Troelstrazaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Krista van Velzen Dinsdag 9 december 2003 - Tweede Kamer 18.00 uur, Krista van Velzen vergadert met de Kamercommissie LNV over het rapport "Voer tot nadenken" over de diervoederketen. Het debat in de Groen van Prinstererzaal waarin aandacht is voor een aantal schandalen met diervoeders is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Agnes Kant Dinsdag 9 december 2003 - Tweede Kamer 18.00 uur, Agnes Kant neemt deel aan een gezamenlijke vergadering van verschillende Kamercommissies over de Voortgangsrapportage Huiselijk Geweld. Het debat in de Troelstrazaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Agnes Kant Woensdag 10 december 2003 - Tweede Kamer 10.15 uur, Agnes Kant gaat in de Kamercommissie Volksgezondheid in debat over de zorgfraude. De vergadering in de Groen van Prinstererzaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Krista van Velzen Woensdag 10 december 2003 - Den Haag 12.45 uur, Krista van Velzen spreekt in de gebouwen van de Tweede Kamer met een aantal jonge boeren van het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt over de problemen van deze ondernemers. Er wordt onder andere gesproken over bedrijfsoverdrachten en de maatschappelijke discussie over intensieve veehouderij.

---

Jan de Wit Woensdag 10 december 2003 - Tweede Kamer 13.00 uur, Jan de Wit neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissie Binnenlandse Zaken over de direct gekozen burgemeester. Het debat in de Thorbeckezaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Krista van Velzen Woensdag 10 december 2003 - Den Haag 19.00 uur, Krista van Velzen is aanwezig bij een vergadering van Rood Den Haag, waar zij met jongeren praat over woningnood. Locatie: Afdelingskantoor SP Den Haag, Allard Piersonlaan 48.
---

Agnes Kant Donderdag 11 december 2003 - Tweede Kamer 10.15 uur, Agnes Kant neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissie Volksgezondheid over de gefaseerde invoering van Diagnose Behandel Combinaties (DBC's). Het debat in de Groen van Prinstererzaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Arda Gerkens Donderdag 11 december 2003 - Tweede Kamer 12.30 uur, Arda Gerkens gaat in een vergadering van de Kamercommissie Verkeer en Watersstaat in debat over de concessie van de NS en ProRail. De vergadering in de Groen van Prinstererzaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Krista van Velzen Donderdag 11 december 2003 - Voorthuizen 20.00 uur, Krista van Velzen spreekt op een bijeenkomst van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond over het stunten met zuivelprijzen. Tijdens de bijeenkomst in de omgeving van Voorthuizen zal Van Velzen het standpunt van de SP toelichten.

---

Krista van Velzen Vrijdag 12 december 2003 - Rijswijk 14.00 uur, Krista van Velzen neemt deel aan een discussiebijeenkomst van Milieudefensie onder het motto "Waar trekt u de groene grens". Locatie: conferentiecentrum Overvoorde, Van Vredenburgweg 170.
---

Wil je een SP-spreker uitnodigen? Neem dan contact op met Yorick Haan