Gemeente Leiden

Wie is uw "vrijwilliger van het jaar"?

Publicatiedatum: 23 oktober 2003

Sinds 1993 wordt, tijdens de jaarlijkse Internationale Vrijwilligersdag op 8 december, de Co Verhoogprijs uitgereikt. De prijs is een eerbetoon aan één of meerdere Leidenaars die vaak dag en nacht klaarstaan om anderen op vrijwillige basis te helpen, of vele onbetaalde activiteiten ten behoeve van de samenleving verrichten.

CULTUUR EN EDUCATIE - De prijs kan uitgereikt worden aan een individuele vrijwilliger, een organisatie die helemaal bestaat uit vrijwilligers of aan een organisatie waarbij het vrijwilligerswerk wordt ondersteund door één of meer betaalde medewerkers. De jury zoekt mensen of organisaties uit de Leidse samenleving die voor deze prijs in aanmerking komen. Tot 1 november kunt u ze voordragen! Op basis van de inzendingen nomineert de jury tien vrijwilligers/organisaties. Alle genomineerden ontvangen een oorkonde. Daarnaast krijgt de eerste prijswinnaar EUR 300,-, de tweede EUR 200,- en de derde EUR 100,-.

De folder met meer informatie en een aanmeldingscoupon ligt voor u klaar in het Stadhuis en in bibliotheken. De folder is ook verkrijgbaar bij WAVeS, Steunpunt Vrijwilligerswerk, Breestraat 15, 2311 CG Leiden. WAVeS is bereikbaar op telefoonnummer 071 516 04 77 op alle werkdagen behalve vrijdag.

De prijsuitreiking is op maandag 8 december om 19.30 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis.

U kunt niet alleen via de bon in het aanmeldingsformulier iemand voordragen voor de Co Verhoogprijs 2003, maar ook via onderstaande coupon of via e-mailadres waves@lwo.nl

Nominatie Co Verhoogprijs 2003

Naam en adres van de aangemelde vrijwilliger/organisatie:

Naam: .......................................
Adres/Postcode:...............................................

Telefoon:.........................................E-mail:.............
---

Naam en adres van degene(n) die de voordracht doet/doen:


---

---


---

---

Reden van de voordracht:


---

---


---

---


---

---

(aanvullende informatie kunt u als bijlage meesturen)

Deze coupon kunt u tot 1 november opsturen naar het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Breestraat 15, 2311 CG Leiden, (071) 516 04 77

U kunt de gegevens ook doormailen: waves@lwo.nl

Deze pagina is gewijzigd op 23-10-2003