Gemeente Breukelen


U kunt zich niet meer hiervoor opgeven.

Naar boven

Plassenschap Loosdrecht en omstreken houdt openbare hoorzitting

De commissie van advies voor de bezwaarschriften van het Plassenschap Loosdrecht en omstreken houdt op maandag 8 december een openbare hoorzitting. De zitting vindt plaats in het Koetshuis van gemeentehuis Boom en Bosch, Markt 13 te Breukelen.

Agenda

9.30 uur

Behandelen van het bezwaarschrift van Van Heusden Watersport tegen het besluit van het dagelijks bestuur van Plassenschap Loosdrecht e.o. tot afwijzing van het verzoek om ontheffing van het verbod van art. 10 Verordening Bescherming Plassengebied voor het plaatsen van vier drijvende steigers in de jachthaven, Scheendijk 24, te Breukelen.

10.30 uur

Behandelen van het bezwaarschrift van W.B. van Baalen tegen het besluit van het dagelijks bestuur Plassenschap Loosdrecht e.o. tot afwijzing van het verzoek om verlenging van de ontheffing van het verbod van art. 3 Verordening Bescherming Plassengebied voor het ligplaats innemen met een woonschip in jachthaven De Valk te Loosdrecht.

Belanghebbenden kunnen gebruik maken van het recht om tijdens deze zitting te worden gehoord met betrekking tot de ingediende bezwaren. Indien u meent belanghebbende te zijn bij bovengenoemde bezwaarschriften en tijdens de hoorzitting gehoord wenst te worden, kunt u dit melden bij het secretariaat van het Plassenschap:

Plassenschap Loosdrecht e.o., Kanaalweg 95b, 3533 HH, Utrecht, tel. (030) 297 40 01.