Gemeente 's-Hertogenbosch

27-11-2003

Slotdebat architectuur

Op maandag 8 december 2003 vindt, in samenwerking met het BAI (Bosch Architectuur Initiatief) vanaf 19.30 uur in de aula van de Hogeschool 's-Hertogenbosch het slotdebat plaats over architectuur. Daarmee wordt het traject afgesloten waarin de opvattingen over architectuur zijn gepeild bij inwoners, belangengroeperingen, bestuurders en beroepsgroepen zoals architecten. Op basis van de resultaten wil het gemeentebestuur volgend jaar een nieuwe nota "Architectuurbeleid" uitbrengen.

Programma
Tijdens het slotdebat worden de resultaten gepresenteerd van de discussieavonden. Dat gebeurt onder meer in een tweegesprek met mw. Jetty Eugster, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling, en met Aart Wijnen, voorzitter van het Bosch Architectuur Initiatief (BAI). Vervolgens wordt onder voorzitterschap van mevr. Joke van der Beek het debat gevoerd met vertegenwoordigers van een aantal organisaties en met de bezoekers in de zaal. Een ander prominent onderdeel van de avond is de uitreiking van de Architectuurprijs 2003. Deze bestaat uit een juryprijs en een publieksprijs.

Laat weten hoe u er over denkt
Voorafgaand aan het slotdebat wil de gemeente u graag nog een mogelijkheid geven om aan de hand van acht stellingen uw mening te geven over architectuur (invullen eens/oneens). U kunt de stellingen invullen op deze site (homepage, kader architectuurdebat). We zien u graag op maandag 8 december aanstaande. Na afloop van het slotdebat ontvangt u het boek "Taal van de Stad". Dit boek wordt uitgebracht samen met het BAI.