Gemeente Heerenveen

Werk aan de weg

02/12/2003

Stremming Oude Veenscheiding ter hoogte van Kattebos

In verband met het uitvoeren van rioleringswerkzaamheden in de wijken De Greiden en Nijehaske wordt de Oude Veenscheiding met ingang van maandag 8 december a.s. gestremd voor het doorgaand verkeer. De Oude Veenscheiding weg wordt gestremd tussen Weegbree en Kattebos. Autoverkeer wordt omgeleid via Wiekslag Zwanedrift - Kattebos. Ook fietsverkeer kan gedurende de uitvoering van de werkzaamheden geen gebruik maken van deze route . Het fietsverkeer wordt omgeleid via Weegbree Speenkruid. De werkzaamheden duren, afhankelijk van weersomstandigheden, tot en met vrijdag 19 december.

Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer S.de Leeuw die namens de gemeente de werkzaamheden coördineert, tel. 0513-634437.

Stremming Kattebos ter hoogte van Oude Veenscheiding

De stremming van de Kattebos wordt deze week opgeheven.

Stremming Woudsterweg Van Limburg Stirumweg Kabel en graafwerkzaamheden.

Op donderdag 4 december a.s. wordt de Woudsterweg-van Limburg Stirumweg van 7.30 uur tot 17.00 uur afgesloten voor het doorgaand verkeer. Fietsverkeer kan gebruik blijven maken van het fietspad. Langs de genoemde route worden kabels gelegd i.v.m. de aanleg van het Museumpark Landgoed Oranjewoud.

Met ingang van volgende week starten graafwerkzaamheden aan weerszijden van de Woudsterweg. Er moet een grote hoeveelheid grond worden afgevoerd.

Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer J.Rood van adviesbureau Smits Rinsma , die de werkzaamheden coördineert, tel 0651598557 of met de heer J.de Jong van de gemeente, tel. 0513-617647.