Gemeente 's-Hertogenbosch

03-12-2003

Uitnodiging Slotdebat Architectuur

Tevens uitreiking Architectuurprijs 2003

Op maandag 8 december 2003 vindt, in samenwerking met het Bosch Architectuur Initiatief (BAI), het slotdebat plaats over architectuur. Daarmee wordt het traject afgesloten waarin de opvattingen over architectuur zijn gepeild bij inwoners, belangengroeperingen, bestuurders en beroepsgroepen. Eén van de onderdelen van het programma is een tweegesprek met mw. Jetty Eugster, wethouder ruimtelijke ontwikkeling, en met Aart Wijnen, voorzitter van het BAI, waarin wordt teruggeblikt op het traject en waarin wordt vooruitgekeken naar gewenste ontwikkelingen.

Vervolgens wordt onder voorzitterschap van mw. Joke van der Beek het debat gevoerd met een divers gezelschap van deskundigen waaronder F. Asselbergs (directeur Rijksdienst voor de Monumentenzorg), J. Wevers (voorzitter Welstandscommissie), J. van de Ven (Tarra architecten), A. Bouwman (voorzitter Bond van Architecten, afdeling 's Hertogenbosch ), J. van Sprundel (Hendriks projectontwikkeling BV) en W. van der Made (gemeente 's-Hertogenbosch, directeur Stadsontwikkeling).

Een ander prominent onderdeel van de avond is de uitreiking van de Architectuurprijs 2003. Deze bestaat uit een juryprijs en een publieksprijs. We zien u graag op maandag 8 december aanstaande in de Hogeschool 's-Hertogenbosch (Onderwijsboulevard), aanvang 19.30 uur.