Stadsdeel Amsterdam-Noord

8/12/2003 - Overzicht werk aan de weg Metaalbewerkerweg

Begin januari 2004 start het stadsdeel, samen met de Dienst Waterbeheer en Riolering (DWR), met het groot onderhoud aan de Metaalbewerkerweg. Tussen de Vuurwerkerweg en de Landsmeerdijk vervangt DWR het riool. Aansluitend wordt de bestrating van de voetpaden, parkeervakken en rijbaan vernieuwd. Volgens planning duren de werkzaamheden tot juli 2004.

Bereikbaarheid

Met de beheergroep bedrijfsterreinen zijn de volgende afspraken gemaakt over de bereikbaarheid van de bedrijven:

Tijdens de werkzaamheden zijn de bedrijven maximaal vijf aaneengesloten uren onbereikbaar.
Voordat de werkzaamheden aan de in- en uitritten starten, wordt er met ieder bedrijf afzonderlijk contact opgenomen.

Meer informatie
Algemene vragen over het werk: de heer G. van Horn, accountmanager 020-6349.411 of per e-mail horng@noord.amsterdam.nl Vragen over de bestratingswerkzaamheden kunt u op werkdagen tussen 07.30 uur en 16.00 stellen aan de opzichter de heer Goes, 06. 53.335.939,
Voor vragen over het werk aan het riool kunt u contact opnemen met de opzichter van DWR, de heer de Nooijer, 06.52.48.02.58

Kamperfoelieweg

Vanaf zaterdag 13 december 2003 is de rijbaan en het fietspad Noord in weer open voor het verkeer. Ook is er, via een tijdelijke voorziening, weer verkeer mogelijk tiussen de Akkerwindeweg en de Kamperfoelieweg. Tegelijkertijd is het werk bij de Stephanuskerk/ Anthoniushuis klaar. In de week van 15 december wordt het fietspad richting het Centrum geasfalteerd. Om overlast tijdens de feestdagen te voorkomen ruimt de aannemer aan het eind van de week het terrein, inclusief de bouwketen, op.

In januari 2004 worden de parkeervakken bestraat. In februari wordt de rijbaan richting het Centrum geasfalteerd. Daarna volgt een laatste deklaag voor de hele Kamperfoelieweg.

Eindoplevering
Het stadsdeel hoopt op een zachte winter zodat er zoveel mogelijk kan worden doorgewerkt. In ieder geval is het groot onderhoud aan de Kamperfoelieweg in mei 2004 geheel afgerond.

Meer informatie

Heeft u vragen over het werk aan de Kamperfoelieweg, dan kunt u die per mail richten aan kamperfoelie@noord.amsterdam.nl . U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord. Beschikt u niet over email, dan kunt u bellen met de balie van de Papaverweg, 020-6355500.