HALLMARK


Kaartenactie bij Paleis Noordeinde

Gratis wenskaarten voor Nederlanders

Hallmark, de grootste leverancier van wenskaarten in Nederland, heeft vanmiddag een speciale felicitatiestand vlakbij de officiële ingang van het paleis Noordeinde. Iedereen die een kaartje wil sturen aan het pas geboren prinsesje kan dit gratis doen bij deze stand. Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om het paleis te bezoeken, is er op de website van Hallmark een speciale felicitatiemogelijkheid. Deze felicitaties worden vervolgens op een wenskaart gezet en bezorgd bij het koninklijke kroost.

Victor Neyndorff, marketing directeur van Hallmark Benelux: 'We verwachten dat deze geboorte een ware stormloop zal veroorzaken. Nederland is al maanden in de ban van deze koninklijke geboorte. De afgelopen weken hebben we talloze vragen gekregen of Hallmark een speciale geboortekaart ging uitbrengen. In plaats van één speciale kaart geven we nu tienduizenden kaarten weg.'

De speciale felicitatiestand staat direct tegenover paleis Noordeinde. De speciale online felicitatiepagina op de Hallmarksite is te vinden op http://www.hallmark.nl.

Over Hallmark
Hallmark is de grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden tientallen miljoenen wenskaarten van Hallmark hun weg naar de consument. Met een assortiment van meer dan 5000 verschillende producten onderscheidt Hallmark zich van de overige aanbieders op deze markt. Door middel van wenskaarten - al dan niet Digitaal - wil Hallmark een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen, en het tonen van gevoelens zoals liefde en vriendschap. Hallmark Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Hallmark-concern.


---

Voor meer informatie,