AutoRai

8-12-2003

Bob krijgt Ford Fiesta cadeau

Wie zich tijdens de komende feestdagen-periode als een sportieve Bob gedraagt en andere mensen in zijn of haar auto meeneemt, maar zelf geen druppel alcohol drinkt, maakt kans van Ford een schitterende Fiesta te krijgen. Helemaal gratis.

Omdat Ford het, evenals de verkeersveiligheidsorganisatie 3VO, niet acceptabel vindt dat er jaarlijks nog zon 225 doden en 3400 ernstig gewonden vallen door alcohol in het verkeer, stelt Ford een splinternieuwe Ford Fiesta ter waarde van 17.000,- ter beschikking aan de ultieme Bob. Ford en 3VO sturen in de actieperiode van 8 december tot en met 23 februari een Bob Spotteam op weg, dat op zoek gaat naar een Bob die aan alle gestelde voorwaarden voldoet.

Die voorwaarden zijn:

* zonder een druppel alcohol (en met een geldig rijbewijs uiteraard) achter het stuur zitten,

* passagiers in de auto hebben (die niet per se gedronken hoeven te hebben),

* in een auto rijden die is voorzien van een Ik Bob´-sticker, die bij de Ford-dealer moet zijn opgehaald.

In ieder geval een prijs
Wanneer het Bob Spotteam gedurende de actieperiode een Bob tegenkomt die aan deze vereisten voldoet, krijgt hij of zij in ieder geval een prijs en kan middels een tweede ronde meedingen naar de hoofdprijs, de sportieve Ford Fiesta. Wie meer wil weten over de actie en voorwaarden kan terecht bij iedere Ford-dealer en op de speciale site: www.ford-bob.nl. Op deze site kunnen gespotte Bobs zichzelf ook terugzien.

Veiligheid voorop
Met deze actie onderstreept Ford nog eens dat zij het als haar maatschappelijke plicht ziet de verkeersveiligheid op alle mogelijke wijzen te bevorderen. Dat Ford daartoe de meest geëigende autos bouwt, werd recentelijk weer bevestigd door het feit dat de Focus C-MAX als enige deelnemende auto vier sterren verdiende bij het Euro-NCAP-onderzoek naar de veiligheid van inzittende kinderen bij een botsing.