GCI HOLLAND PR

Wedstrijd: Koninklijke billetjes met Pampers

Koninklijke billetjes met Pampers

Wedstrijd voor alle ouders die een baby hebben gekregen op dezelfde dag als prinses Maxima

Prinses Maxima heeft een baby gekregen!
Net als vele andere Nederlanders zijn wij bij Pampers ook erg verheugd over de geboorte van de nieuwste telg van het Koningshuis. Als babyspecialist laat Pampers dit gedenkwaardige moment niet onopgemerkt voorbij gaan. Pampers wil ouders en hun baby's eens flink verwennen en organiseert daarom de 'Koninklijke billetjes met Pampers' wedstrijd. Alle ouders die op dezelfde dag als prinses Maxima zijn bevallen van hun baby, kunnen deelnemen aan een originele Pampers wedstrijd waarmee een unieke hoofdprijs te winnen is: twee jaar lang gratis Pampers luiers en doekjes voor de kleine. En omdat Pampers er voor iedereen is, winnen alle deelnemende ouders sowieso 1 pak Pampers luiers en doekjes.

De ouders kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd via een speciaal telefoonnummer. Daarnaast moeten de deel-nemers een origineel geboortekaartje (geen kopie) insturen. Eén stel ouders maakt kans op de hoofdprijs: 2 jaar lang gratis Pampers luiers en doekjes voor babylief! De ouders die de tweede prijs winnen ontvangen 1 jaar lang Pampers luiers en doekjes en de derde prijswinnaar wint een half jaar gratis luiers en doekjes. Bovendien krijgen alle deelnemende ouders, die niet voor één van deze prijzen in aanmerking komen, 1 pak Pampers luiers en doekjes toegestuurd. Kortom, iedereen wordt verwend! Na de actie zullen alle verzamelde geboortekaartjes door Pampers worden aangeboden aan prinses Maxima.

550 geboortes per dag in Nederland
Per jaar komen er in Nederland maar liefst 200.000 kleintjes bij, zo'n 550 per dag dus. Of ze nu in een koninklijk
wiegje liggen of niet, een geboorte blijft een uniek moment in het leven van de ouders. En hoe lief al deze pas-geborenen ook zijn, ze vragen veel aandacht. De voeding, de verzorging - de kersverse ouders hebben plotseling heel wat om handen. Pampers weet als babyspecialist al heel lang hoe ze baby's in de watten moet leggen, maar ter gelegenheid van de koninklijke geboorte wil Pampers de ouders eens royaal verwennen.

Meedoen aan de wedstrijd: 'Koninklijke billetjes met Pampers'. Alle ouders die een baby hebben gekregen op dezelfde dag als prinses Maxima, kunnen deelnemen aan de wedstrijd. De ouders kunnen bellen naar het speciale gratis telefoonnummer 0800 0222737 voor de voorwaarden om mee te doen. Dit kan gedurende 5 werkdagen na de koninklijke geboorte, tijdens kantooruren. Na deze vijf werkdagen loopt de actie af. De deelnemende ouders dienen vervolgens het geboortekaartje in te sturen naar: Koninklijke billetjes met Pampers, Antwoordnummer 18030, 5600 VL Eindhoven. Een jury zal uit alle inzenders de 3 leukste en origineelste geboortekaartjes kiezen. Alle inzenders krijgen binnen 4 weken bericht. Over de actie kan niet gecorrespondeerd worden. De voorwaarden voor deze actie zijn gratis op te vragen op hetzelfde adres: Antwoordnummer 18030, 5600 VL Eindhoven.