TSS

Regionale teletekst ook bereikbaar via imode

De regionale omroepen verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN) bieden hun regionale teletekst informatie sinds 1 december j.l. ook aan via i-mode onder de naam Regiotext.
Dit betekent dat de teletekstpagina's van alle 13 aangesloten regionale omroepen nu ook binnen handbereik zijn voor gebruikers van i-mode.
Dankzij de samenwerking met TSS Cross Media is dagelijks regionaal nieuws, sportuitslagen van de clubs in de buurt en andere wetenswaardigheden binnen de provincie nu mobiel opvraagbaar via i-mode.
De inhoud is identiek aan de teletekstinformatie zoals die door de regionale omroepen wordt uitgezonden.
De navigatie en zoeken naar de gewenste informatie op de Regiotext i-mode site is uiterst eenvoudig.

Kijk voor meer informatie op de i-mode website op de volgende url: http://www.imode.nl onder de link ' Nieuws '.
Regiotext is momenteel commercieel beschikbaar voor gebruikers a 1,- euro per maand incl. BTW en is beschikbaar op uw i-mode toestel via de menukeuze:i-menu, alle diensten, nieuws&verkeer, nieuws, regiotext.

Over ORN
Omroep Reclame Nederland (ORN) is sinds 1993 de marketing- en verkooporganisatie van de regionale tv -en radiozenders; zie de website http://www.orn.nl. ORN is onderdeel van ROOS, een organisatie die de belangen behartigt van de publieke regionale omroepen in Nederland. ROOS is enig aandeelhouder van ORN.

Contactinformatie
Omroep Reclame Nederland
A. Biesheuvel
Directeur ORN
Tel.: 020 - 462 38 38
Email : ard.biesheuvel@orn.nl

Over TSS
TSS is al meer dan twaalf jaar actief op het terrein van elektronische media. TSS is gespecialiseerd in het creëren van diensten op basis van technische koppelingen van verschillende mediatypen uit de informatie- en communicatietechnologie (ICT) zoals vaste en mobiele telefonie, SMS, interactieve spraak, audiotext, Internet, teletext en databroadcasting. Bedrijven en organisaties kunnen door de inzet van deze unieke en innovatieve cross media solutions met bestaande technische en organisatorische middelen hun productiviteit verhogen en dienstenpakket uitbreiden.

Contactinformatie
TSS
M. Bons
Sales Manager Media Solutions
Tel.: 0182 - 531 646
Email : m.bons@tss.nl
Web: www.tss.nl


08 dec 03 11:56