De Unie


Air Holland - Grote zorgen over voortbestaan

8 december 2003 - De Unie heeft op 5 december een noodfax gestuurd aan de directie van Air Holland met daarin het dringende verzoek om over de situatie, omtrent het niet betalen van de salarissen in gesprek te treden.

Niet betalen salarissen is onacceptabel
De afgelopen week is De Unie wederom geconfronteerd met mailtjes en telefoontjes van verontruste medewerkers bij Air Holland die nog geen salaris hebben ontvangen over de maand november. Zeker in deze periode is het niet op tijd betalen van de salarissen natuurlijk onacceptabel!

De Unie stuurt noodfax aan directie
Zoals u weet kan De Unie het op tijd betalen van salarissen afdwingen bij de rechter, waarbij ook de wettelijke rente kan worden geclaimd over de periode dat te laat is betaald. Deze stap kunnen wij echter alleen nemen als dit wordt gedragen door onze leden. Wij beseffen ons ook dat het voortbestaan van Air Holland de eerste prioriteit heeft. De Unie heeft daarom vandaag een noodfax aan uw directie gestuurd met daarin de zeer dringende oproep met De Unie in gesprek te treden over de ontstane situatie. De Unie is van mening dat het niet wenselijk is als wij uitsluitend via de media met uw directie communiceren over het voortbestaan van Air Holland.

De Unie wil in gesprek met haar leden
Het is de wens van De Unie om na een gesprek met de directie van Air Holland ook met de leden in gesprek te gaan over de ontstane situatie en de mogelijkheden die wij als vakbond hebben met u te bespreken. Zodra wij nadere informatie hebben ontvangt u een uitnodiging voor een ledenbijeenkomst!

Maak een collega lid!
Om zo sterk mogelijk te staan in het overleg met uw directie verzoeken wij u om ook uw ongeorganiseerde collegas lid te maken van De Unie via het aanmeldingsformulier. Als dank voor het aanbrengen van een nieuw lid ontvangt u van ons een staatslot cadeau!

maandag, 8 december 2003