Gemeente Sneek


Sneek feliciteert kroonprinselijk paar

Burgemeester Arno Brok tekende als eerste het felicitatieregister Van de geboorte van de kroonprinses is op het stadhuis van Sneek met vreugde kennis genomen.

De gemeente besloot spontaan als geboortecadeau voor ieder personeelslid een euro over te maken naar Unicef, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties die wereldwijd opkomt voor de rechten van kinderen. Natuurlijk gaat er ook een officiële brief met gelukwensen naar het kroonprinselijk gezin.

Bij het opengaan van de gemeentekantoren werd in de hal van Marktstraat 15 een felicitatieregister gelegd, waarin burgemeester Brok en andere collegeleden als eersten hun gelukwensen schreven. Inwoners van de gemeente Sneek hebben tot en met vrijdag 12 december 2004 de tijd om het register ook te tekenen.

Op de website van de gemeente opende burgemeester Brok in het forum een felicitatieregister. Bezoekers van de site worden van harte uitgenodigd zich bij zijn gelukwensen aan te sluiten. De berichten op de site worden gevoegd bij die van het register in de hal en tegelijk naar de jonge ouders gestuurd.

De kerken en de moskee in de gemeente Sneek delen in de blijdschap. Om 12.00 uur luiden de kerkklokken en klinkt van de moskee een vreugdewens.

Voor het personeel van de gemeente Sneek was een oranjehap bij de koffie.

Wie meer wil weten over de geboorte van de dochter van de prins en prinses, kan surfen naar:

* www.regering.nl

* www.koninklijkhuis.nl

© copyright 2003 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 8-12-2003