Ingezonden persbericht


Ledenwerfactie Reumapatiëntenvereniging Kop van Noord-Holland

Kop van Noord-Holland - In verband met een ledenwerfactie van Reumapatiëntenvereniging Kop van Noord-Holland ligt sinds kort bij huisartsen en fysiotherapeuten in de gehele noordkop een nieuwe folder met informatie over de diverse activiteiten van de vereniging. Tevens heeft bestuurslid Astrid Boelen via de vrijwilligerscentrale een cursus website bouwen gevolgd. Het resultaat hiervan is te bewonderen op www.reumavereniging-noorkop.tk.

Reumapatiëntenvereniging Kop van Noord-Holland heeft tot doel het bevorderen van contacten tussen reumapatiënten in de Noordkop, hen informatie te verstrekken en hun belangen te behartigen. Dit doet zij middels creatieve en informatieve bijeenkomsten, een jongerengroep, sportieve activiteiten en belangenbehartiging. De vereniging bestaat nu bijna 25 jaar en heeft bijna 200 leden. In die tijd lijkt haar naamsbekendheid echter voornamelijk beperkt te zijn gebleven tot Den Helder en directe omgeving, terwijl haar doelgroep bestaat uit alle reumapatiënten in de gehele Noordkop. De vereniging denkt de doelgroep beter te kunnen bereiken nu de nieuwe folder alle huisartsen en fysiotherapeuten in de noordkop ligt.

De folder is ook op te vragen bij de secretaris van de reumapatiëntenvereniging, Rein Tijdeman, tel. 0223-634666. e-mail: reumaver.noordkop@wanadoo.nl, of via de website: www.reumavereniging-noordkop.tk


---

Hartelijke groet,

Namens Reumapatiëntenvereniging Kop van Noord-Holland

Astrid Boelen

(0223-635801)

---- --