Gemeente Ede

nummer 283 / Ede, 8 december 2003

beschuit met muisjes op de website

Gemeentebestuur feliciteert koninklijk paar met geboorte dochter

Met een speciale felicitatiepagina opent vanaf vandaag de website van de gemeente Ede. Een oranje pagina met roze muisjes. Het gemeentebestuur heeft inmiddels in een brief het koninklijk paar gelukgewenst met de geboorte van hun dochter. Verder ligt er tot en met vrijdag 19 december een felicitatieregister klaar in de hal van het gemeentehuis aan de Bergstraat in Ede. Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Belangstellenden kunnen in het felicitatieregister hun gelukwensen overbrengen aan het koninklijke paar. Om 12.00 uur tekende het college van burgemeester en wethouders als eerste het register. Uiteraard kan ook via een digitaal felicitatieregister worden getekend. Dit register is via
www.ede.nl te bereiken.

De geboorte van de kroonprinses werd aangekondigd met de traditionele kanonschoten. Ook de gemeente Ede hecht aan tradities. Daarom heeft het college besloten dat alle basisschoolkinderen een geboortebeker krijgen als blijvende herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis. Alle basisscholen worden binnenkort hierover per brief ingelicht.