HET NAT. PARK DE HOGE VELUWE

Geboortefeest in Park De Hoge Veluwe en Kröller Müller Museum

Hoenderloo, 8 december 2003

Geboortefeest in Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum

Vanwege de geboorte van de dochter van ZKH Prins Willem Alexander en HKH Prinses Maxima krijgen de bezoekers van Het Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum tot en met 19 december 2003, 50% korting op de toegangsprijs. In het Bezoekerscentrum wordt bezoekers een beschuit met muisjes aangeboden.

Met deze actie willen Park en Museum hun blijdschap tonen met de geboorte van de troonopvolgster. De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum hebben van oudsher een uitstekende relatie met het Koningshuis. Wijlen ZKH Prins Claus had ruim dertig jaar zitting in de Raad van Advies van het Park en was regent van de Kröller-Müller Stichting in Rijksmuseum Kröller-Müller. Na de verzelfstandiging in 1994 was de Prins lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Kröller-Müller Museum tot zijn 72ste verjaardag in 1998. ZKH Prins Willem Alexander heeft vanaf 4 oktober 1999 zitting in de Raad van Toezicht van het Kröller-Müller Museum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Bezoekerscentrum van De Hoge Veluwe (0900-4643835) of kijken op www.hogeveluwe.nl en www.kmm.nl.