Politie Zuid-Holland-Zuid

08/12 Ochtend Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

08-12-2003 - Persberichten District I

ALCOHOL
DORDRECHT- Op 7 december is een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de Provinciale Weg. Hij had teveel gedronken en kreeg een dagvaarding en een rijverbod van drie uur.
DORDRECHT- Op de Swartenhondtstraat is een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens rijden onder invloed. Dit gebeurde op zondagavond 7 december. De man kreeg een rijverbod en een dagvaarding omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs al was ingevorderd. Het was namelijk niet de eerste keer dat hij met teveel drank op achter het stuur zat. DORDRECHT- Een 39-jarige man uit Dordrecht is op 8 december aangehouden wegens rijden onder invloed. Dit gebeurde op de Cornelis Trompplaats. Hij kreeg een rijverbod van twee uur en een transactie van 190 euro.

AUTO GESTOLEN
ZWIJNDRECHT- Zondagavond 7 december is op het Fazantplein een zwarte Mazda cabrio gestolen. Het kenteken is YH-58-RN.

OVERLAST OP STATION
DORDRECHT- Zondagavond 7 december veroorzaakte een 43-jarige man uit Breda overlast op het station in Dordrecht.De man is tot driemaal toe gevorderd de stationshal te verlaten, wat hij echter niet deed. Daarop is hij aangehouden.

AANHOUDING
DORDRECHT- Zondag 7 december zijn twee vijftienjarige jongens uit Dordrecht aangehouden. Zij worden ervan verdacht op 10 november een 16-jarige jongen eveneens uit Dordrecht te hebben mishandeld op de Maria Montessorilaan. De jongen werd opgewacht toen hij uit school kwam, de oorzaak van de mishandeling was een eerdere vechtpartij.

BUURVROUW AANGEHOUDEN
ZWIJNDRECHT- Op de Engelse tuin is een 33-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt ervan verdacht een ruit van haar 43-jarige buurman te hebben ingeslagen. Oorzaak was een al langer lopend verschil van inzicht over overlast.