Politie Amsterdam-Amstelland

Werken bij de politie Amsterdam-Amstelland?
Danceparty loopt uit op amok
8-12-2003. In de nacht van vrijdag op zaterdag eindigde een feest aan de Postjesweg in een steekpartij. Hierbij raakten twee mannen van 27 en 37 jaar gewond. De slachtoffers verkeren niet in levensgevaar.

Omstreeks kwart voor vijf was de danceparty afgelopen en was iedereen vertrokken, op twee man na. Zij weigerden het pand te verlaten, waarop onenigheid ontstond. Toen twee mannen de amokmakers eruit wilden zetten, ontaardde dit in een vechtpartij. Hierbij trok één van de ruziezoekers een mes en verwondde één van de mannen aan zijn hand en de andere aan zijn bovenbeen. Uiteindelijk lukte het de slachtoffers om de onruststokers uit het pand te krijgen.
Brommer onderuit: getuigen gezocht
een trailer lag en uitstak, niet meer kon ontwijken.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de balk waarschijnlijk opzettelijk zo is verlegd dat hij over de rijbaan heen stak en het verkeer ernstig in gevaar bracht. Het wijkteam Meer en Vaart is dan ook op zoek naar getuigen of andere mensen die meer licht op deze zaak kunnen werpen. U kunt bellen met: (0900) 8844.
Cd'tje ophalen eindigt in steekpartij

Flat Groeneveen
8-12-2003. Vrijdagmiddag rond half vijf raakte een 29-jarige vrouw gewond bij een steekpartij in de flat Groeneveen. Zij werd in haar gezicht gestoken. Aanleiding was een ruzie over een uitgeleende cd. Een van de aanwezigen kwam tussenbeide, maar even later laaide de ruzie weer op en werd de vrouw twee keer in haar rug gestoken. Politiemensen arresteerden twee mannen en een vrouw op verdenking van zware mishandeling. Toen de vrouw bekende dat zij de steken had toegebracht, mochten de twee mannen naar huis. De vrouw wordt vandaag voorgeleid bij de officier van justitie. Het slachtoffer heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.