Landelijk Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie

Website debattenreeks De Thermometer vanaf heden op internet

Aankondigingen, verslagen en on-line reserveren

Rotterdam, 8 december 2003

Vanaf heden is de website van De Thermometer, www.dethermometer.nl, on-line. De Thermometer is een debatserie die anderhalf jaar geleden van start ging. Op de website staan aankondigingen, verslagen en aanvullende informatie. Tevens kan via www.dethermometer.nl on-line gereserveerd worden.

In de Thermometer debatten wordt de temperatuur van het maatschappelijk klimaat in stad en land wordt gemeten. Gekeken wordt naar de praktische bruikbaarheid van politieke ideeën en theorieën. Morgenavond, dinsdag 9 december, vindt het negende debat plaats, over Spreiding, sociaal investeren of zero tolerance? Botsende visies op probleemwijken. Voor nadere informatie, zie: www.dethermometer.nl.

De Thermometer is een samenwerkingsverband van het Landelijk Bureau ter Bestrijding van Rassendiscriminatie (LBR), de Stedelijke Adviescommissie Multiculturele Stad (SAMS), Studium Generale Erasmus Universiteit en de Rotterdamse Kunststichting (RKS).

Meer informatie: RKS, Shervin Nekuee, (010) 433 58 33, of LBR, Jeroen Visser, (010) 201 02 01.


- - - - -
Bovenstaand bericht is u toegezonden door de redactie van DE THERMOMETER, een samenwerkingsverband van Studium Generale Erasmus Universiteit, Rotterdamse Kunststichting (RKS), de Stedelijke Adviescommissie Multiculturele Stad (SAMS) en het Landelijk Bureau ter Bestrijding van Rassendiscriminatie (LBR).

Indien u vragen heeft over de toezending van dit bericht, kunt u die richten aan het secretariaat van het LBR. Voor vragen van inhoudelijke aard, verwijs ik u naar de personen die onder dit persbericht staan vermeld.

Met vriendelijke groeten,
Güler Çagdas, Ursula Klavert,
secretariaat LBR (Landelijk Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie).


---
LBR
Schaatsbaan 51
3013 AR Rotterdam
Tel: 010-2010201
Fax: 010-2010222
Internet: www.lbr.nl