De Unie


Falck AS - Akkoord sociaal plan maximaal haalbare

8 december 2003 - De Unie is akkoord gegaan met het sociaal plan voor de reorganisatie fase 4. De Unie is van mening dat wat er nu ligt inhoudelijk verdedigbaar is en bovendien het maximaal haalbare.

De ledenvergaderingen
De opkomst bij deze vergaderingen was ronduit teleurstellend. Tijdens deze vergaderingen bleek dat er waardering was voor de verbeteringen die er nog zijn aangebracht, maar bleef de kritiek op de afbouwregeling voor de medewerkers die in schaal 4S-14 zitten. Ook werd het ongenoegen uitgesproken dat het fungeren als aanspreekpunt als onderdeel van de functie van teamlid wordt gezien.

De Unie: akkoord sociaal plan maximaal haalbare Deze zaken hebben wij nog eens ingebracht in een overleg op 3 december jl. Falck heeft kennis genomen van deze kritiek maar zal daar niet in tegemoet komen. Ondanks dat niet aan alle wensen van de leden is tegemoet gekomen, is De Unie akkoord gegaan met dit sociaal plan. Wij zijn van mening dat wat er nu ligt inhoudelijk verdedigbaar is en bovendien het maximaal haalbare.

Peter Roos
Bestuurder

maandag, 8 december 2003