Ingezonden persbericht


Hampshire Inn Thorn nieuwste aanwinst van Hampshire

PERSBERICHT

Beleef Middeleeuws Limburg...

NIEUWE AANWINST IN 'HET WITTE STADJE' THORN VOOR HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Hilversum, december 2003... Hostellerie La Ville Blanche, gelegen in het prachtige middeleeuwse stadje Thorn - ook wel bekend als het witte stadje van Limburg - heeft zich per 1 december bij Hampshire Hospitality & Leisure aangesloten. Het sfeervolle hotel staat per deze maand bekend als Hampshire Inn - Thorn. Met deze nieuwe aanwinst in Limburg komt het totaal aantal aangesloten hotelbedrijven bij de snelst groeiende hotelgroep van Nederland op 33.

Voor ieder wat wils
Hampshire Inn - Thorn is de ideale locatie om volledig tot rust te komen en te genieten van het weelderige Limburgse landschap. Naast ontspanning biedt het hotel met haar drie vergaderzalen tevens ruimte voor educatie, trainingen of zakelijk overleg. Het hotel beschikt over 23 comfortabele kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien. In 't Kelderke, de prachtige nostalgische kelderbar mèt wijnkelder, kunnen gasten gezellig bijpraten en genieten van eenvoudige maaltijden, het à la carte restaurant "De Witte Dame" biedt een uitgebreide kaart met diverse heerlijke gerechten aan.

Thorn - La Ville Blache
Het witte stadje Thorn herbergt een schat aan cultuur en historie. Wie door Thorn wandelt - langs de prachtige Stiftskerk en de bijzondere oude panden - waant zich al snel in de middeleeuwen. Verder is Thorn omsloten door natuur, zo is de zuidzijde begrensd door de Maasplassen met uiteenlopende watersport mogelijkheden.

De nieuwe aanwinst
"La Ville Blanche en Thorn zijn beide erg bijzonder. Het hotel straalt sfeer, romantiek en gastvrijheid uit, net als de omgeving trouwens. Het is naast de zakelijke mogelijkheden ook echt een familiehotel, waar de persoonlijke aandacht van de hotelier duidelijk naar voren komt in de kwaliteit van de dienstverlening. Hampshire Inn - Thorn is een aanwinst waar we trots op zijn!" aldus Janneke Nijenhuis, Commercial Director van Hampshire Hospitality & Leisure.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk - Algemeen Directeur Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : verkerk@hampshire-hotels.com

USP PR & Communicatie
Contactpersoon : Karin Rus/ Annelies Putman Cramer Telefoonnummer : 020 - 423 28 82
E-mail : karin@usp.nl/ apc@usp.nl