8/12 Aa & Dommel

Boxtel 08-12-2003 - .

DRONKEN AUTOMOBILIST VEROORZAAKT AANRIJDINGEN, Schijndel

In de nacht van zaterdag op zondag is een 25-jarige man uit Schijndel aangehouden aan de Beethovenstraat in Schijndel. Hij wordt verdacht van het rijden onder invloed en aanrijdingen met meerdere geparkeerd staande auto in de Beethovenstraat. Hierbij raakte een 18-jarig meisje uit Schijndel, die naast de verdachte in de auto zat, gewond aan haar voorhoofd. De verdachte reed op de Beethovenstraat in Schijndel uit de richting van de Heikantsstraat. Doordat hij zijn voertuig niet voortdurende onder controle had, raakte hij twee geparkeerd staande personenautos. Hij kwam dwars over de weg te staan en probeerde zijn auto te verplaatsen waardoor hij een geparkeerde bedrijfsauto raakte. De politie trof de man aan in een huis van een van de benadeelden. Uit een blaastest bleek dat hij veel te veel gedronken had. Zijn rijbewijs is ingevorderd, hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 10 uur. Het gewonde meisje kon zelfstandig huiswaarts keren.

FIETSSTER RAAKT GEWOND BIJ EENZIJDIG ONGEVAL, Sint Oedenrode

Zondagavond raakte een 37-jarige fietsster uit Sint Oedenrode gewond toen zij met haar fiets tegen een paaltje tussen de rijbaan en het trottoir op de Neulstraat in Sint Oedenrode botste. Ze raakte met haar hoofd op het trottoir en raakte hierdoor gewond. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis in Veghel vervoerd.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Schijndel

Maandagochtend raakte een 32-jarige fietser uit Sint Oedenrode gewond bij een ongeval met een automobilist op een rotonde aan de Structuurweg / Duinweg in Schijndel. De fietser reed op het fietspad uit de richting van de Wilhelminastraat in Schijndel. Op de rotonde verleende hij geen voorrang aan de 28-jarige automobilist uit Schijndel die op de voorrangsweg reed. De fietser was aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis in Veghel gebracht.

VRACHTWAGEN MET AANHANGER GEKANTELD, Schijndel

Maandagochtend is bij een bedrijf aan de Vlagheide in Schijndel bij een ongeval met een gekantelde vrachtwagen met aanhanger, een 33-jarige man uit Berlicum gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kantelde de vrachtwagen. En machinist uit Schijndel (leeftijd onbekend) van een shovel die naast de vrachtwagen stond, kon nog net op tijd zijn voertuig naar voren rijden, zodat alleen de laadbak van de shovel onder de vrachtwagen verdween. De bestuurder van de vrachtwagen zat nog wel in de cabine van de vrachtwagen. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd. De man is was tijdens zijn bevrijding nog aanspreekbaar. Er was een traumahelikopter ter plaatse, deze bleek niet nodig te zijn. Het slachtoffer is per ambulance naar het Bernheze ziekenhuis in Veghel gebracht.