8/12 Den Bosch

's-Hertogenbosch 08-12-2003 - .

MEISJE GEWOND BIJ ONGEVAL, Rosmalen

Zondagmiddag is een 15-jarig meisje uit Rosmalen gewond geraakt toen ze met een geleende bromfiets tegen de auto van een 41-jarige automobilist uit Rosmalen reed op de Josselin de Jongstraat in Rosmalen. Het meisje is per ambulance maar het ziekenhuis gebracht om een wond bij haar oog te laten hechten. Het meisje was nog geen 16, had geen bromfietscertificaat en droeg geen helm.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Drunen

Zaterdagochtend is een 35-jarige man uit Drunen aangehouden op de Dillenburgstraat in Drunen. Hij wordt verdacht van het bedreigen met de dood van zijn ouders (beiden afkomstig uit Drunen). Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Rijden met rij-ontzegging en te veel drank, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is een 38-jarige man uit Berlicum aangehouden op de Orthenseweg in s-Hertogenbosch voor het rijden onder invloed. Uit een blaastest bleek dat de man te veel had gedronken. Tevens bleek dat de man geen geldig rijbewijs kon tonen, omdat hij een rij-ontzegging heeft. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uur. Zijn auto is meegenomen naar het bureau, omdat de man niet verder mocht rijden.