8/12 Maasland

Oss 08-12-2003 - .

VUURWERK EN MESSEN AANGETROFFEN, Oss

Zondagavond trof de politie in de auto van een 19-jarige bestuurder uit Oss, twee stuks vuurwerk en twee messen aan, bij een controle aan de Paalgravenlaan in Oss. De man is aangehouden en nadat hij een verklaring had afgelegd in vrijheid gesteld. De messen en het vuurwerk zijn in beslag genomen.

MISHANDELING, Oss

In de nacht van zondag op maandag is een 20-jarige vrouw uit Oss aangehouden in een horecagelegenheid aan de Peperstraat in Oss. Zij word ervan verdacht dat ze een 18-jarige vrouw uit Oss eerder die avond in het gezicht heeft geslagen. De reden van dit voorval is onbekend. De vrouw is aangehouden en ingesloten. Ze is maandagochtend heengezonden.

HUISELIJK GEWELD, Oss

Maandagmiddag is een 33-jarige man uit Oss bij zijn woning aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. Hij hield zijn vrouw onder bedwang door haar net onder haar nek vast te pakken. Daarna heeft hij zijn vrouw meerdere malen in haar gezicht geslagen. De vrouw liep hierbij letsel op aan haar gezicht. De man is ingesloten voor verder onderzoek.