Dienstenbond CNV

Wel of niet starten met CAO-onderhandelingen bij Van Dijk Studieboeken?
08-12-2003

Er is veel aan de hand bij Van Dijk Studieboeken (VDS). De reorganisatie is in volle gang met alle directe en indirecte gevolgen voor medewerkers en daarnaast staat het CAO-overleg weer voor de deur. De CNV Dienstenbond nodigt u uit om over de voortgang van de reorganisatie en de nieuwe CAO-onderhandelingen te praten.

Op 21 november zijn de individuele gevolgen van de reorganisatie bekend geworden. Dit heeft veel teweeggebracht bij de medewerkers van VDS die boventallig worden, maar ook bij de medewerkers die mogen blijven. Er gaat veel veranderen bij VDS. Bovendien loopt de CAO per 1 januari 2004 af en
moet er weer gesproken worden over een nieuwe CAO.

Ledenvergadering
Graag nodigen wij onze leden dan ook uit voor een ledenvergadering op

maandag 15 december om 17.00 uur in VDS 2

In de eerste plaats willen wij graag de voortgang van de reorganisatie met u bespreken. Daarbij willen wij nu reeds opmerken dat het hierbij met name gaat om zaken die meerdere collegas treffen. Voor individuele zaken en adviezen kunt u contact opnemen met een van de juristen op onze kantoren.
In de tweede plaats willen we graag met u spreken over de komende CAO-onderhandelingen. Van sommige leden horen wij dat het nog niet verstandig is met de onderhandelingen te starten en van anderen horen wij dat we door moeten na de reorganisatie. Laten we daar samen over spreken en bekijken wat het beste is. Indien we besluiten met de CAO-onderhandelingen te gaan starten, willen wij ook graag met u spreken over welke onderwerpen u van belang vindt voor de onderhandelingen. Wij hopen u allen op 15 december te ontmoeten.

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Jeroen Warnaar, tel: (055)5772640 of email: j.warnaar@cnvdibo.nl.