Ingezonden persbericht

EuroFlorist introduceert de handige Flowercard

Een bloemetje in creditcard formaat als cadeau

AALSMEER - Euroflorist lanceert de Flowercard, een indrukwekkend ontwerp in creditcard formaat als alternatief voor het geven van een bloemetje. Een nieuw cadeau dat bij iedereen in de smaak valt. De Flowercard garandeert namelijk een mooi boeket, bloemstuk of een plant naar eigen keuze, te besteden op een moment van eigen keuze. Daardoor kun je ervan genieten op het moment dat het jou uitkomt. Bovendien is de Flowercard niet snel kwijt te raken door het handige creditcardformaat, hij past gewoon in de portemonnee.

Een mooi boeket bloemen zegt meer dan duizend woorden. De pracht, geur en kleur ervan is haast onvervangbaar. Maar als degene die je wilt verrassen op vakantie is of in het ziekenhuis ligt, is een bloemetje geven niet altijd even eenvoudig. De Flowercard is hiervoor de makkelijkste oplossing. Je geeft de Flowercard als cadeautje, in een mooie enveloppe of andere geschenkverpakking die je zelf hebt uitgekozen en met je eigen boodschap erop. De Flowercard is in 5 verschillende versies verkrijgbaar met elk een verschillende waarde, namelijk E 1,00, E 2,50, E 5,--, E 10,-- en E 20,--. Op iedere kaart staat een andere bloem. Zo is bijvoorbeeld een kaart met een witte Orchidee erop E 20,-- waard en een kaart met een oranje gekleurde Afrikaanse bloem "Protea" E 2,50. Eenvoudig te bewaren in de portemonnee en inwisselbaar bij een Euroflorist bloemist in de buurt. Mocht je niet het hele bedrag in een keer willen besteden, dan krijg je gewoon Flowercards als wisselgeld. Flowercards zijn onbeperkt geldig.

Nooit meer de gekregen cadeaubon kwijtraken! Volgens Wim Meuleman, initiatiefnemer van de Flowercard in Nederland, is de card zo ontworpen dat je het altijd bij je kunt hebben, stevig en in een formaat dat handig is voor in de portemonnee. Hierdoor sta je nooit meer met lege handen in de bloemenwinkel.

In Scandinaviƫ is de Flowercard al jaren een groot succes en nu in Nederland bij al ruim 1000 bloemisten verkrijgbaar en inwisselbaar. Ook is de card over de grens in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Oostenrijk te gebruiken. Euroflorist Nederland maakt deel uit van Teleflor International met een netwerk van meer dan 56.000 bloemisten over de hele wereld. Voor het bestellen van bloemen of het laten bezorgen ervan over de hele wereld kun je een kijkje nemen op de website van Euroflorist.