Ingezonden persbericht

Persbericht

Centraal Beheer Achmea kiest Trinicom voor Pensioen-orakel

Wilp, 8 december 2003 - Centraal Beheer Achmea heeft voor haar website www.pensioen-orakel.nl gekozen voor het eService Center van Trinicom. Sinds kort is deze website "live" en ondersteunt werkgevers bij het beantwoorden van pensioenvragen van haar werknemers. Tevens kan op de website een boekje worden aangevraagd over arbeidsvoorwaarden. Na Zilveren Kruis Achmea, FBTO en Groene Land Achmea is Centraal Beheer Achmea het vierde merk van Achmea dat voor de krachtige technologie van Trinicom kiest.

Werkgevers en werknemers hebben veel vragen over arbeidsvoorwaarden en de antwoorden daarop liggen vaak niet voor het oprapen. Dat was de reden voor Centraal Beheer Achmea om een praktisch handboek samen te stellen met de titel "Wegwijs in arbeidsvoorwaarden". Om werkgevers ook online te kunnen ondersteunen zocht Centraal Beheer Achmea een oplossing om via het internet de veelgestelde vragen en antwoorden op het gebied van pensioen te kunnen publiceren en beheren. De verzekeraar koos uiteindelijk voor het eService Center van Trinicom.

William Burghout, communicatiespecialist op de afdeling Pensioenen van Centraal Beheer Achmea: "Het eService Center sloot heel goed aan op onze wensen. Half september zijn we begonnen met het bouwen van de site en op 3 november moest de website "live" zijn en zou de marketingcampagne worden gelanceerd. Dankzij de deskundigheid en het snelle optreden van Trinicom is het gelukt om het eService Center vóór deze datum te implementeren en operationeel te krijgen. De eerste resultaten stemmen zeer tevreden: in een maand tijd is de website meer dan 15.000 keer bezocht en één op de tien bezoekers heeft het boek aangevraagd."

Ook Wilco Rietberg, directeur van Trinicom, is erg te spreken over het hele project en de samenwerking met Centraal Beheer Achmea: "Bedrijven zitten vandaag de dag te springen om een oplossing waarmee ze snel en eenvoudig orde kunnen scheppen in de hoeveelheid veelgestelde vragen van klanten. Naast een overzichtelijk ingedeelde opsomming van veelgestelde pensioenvragen heeft Centraal Beheer Achmea een "Top 5 pensioenvragen" gepubliceerd. Deze top 5 wordt dynamisch opgebouwd uit de database van veelgestelde vragen. Ook publiceren ze een A tot Z woordenlijst en bovendien kunnen bezoekers via een trefwoord zoeken. De filosofie van Trinicom is erop gericht om vanuit de informatiebehoefte van de bezoeker te denken en de bijpassende zoekmethoden aan te bieden. En uit het nauwe contact dat we met onze klanten onderhouden weten we dat het werkt en ons product doeltreffend is."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Kasteel De Lathmer in Wilp, en specialist op het gebied van internet selfservice, e-mailmanagement en agent support. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: het Trinicom eService Center. Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom haar klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contact center, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde e-service software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen, waaronder Casema, BelCompany, Stichting Korrelatie, FBTO en internetprovider Tiscali. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.

__________________________________________________________________________Voor redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: prinflux@cs.com