Politie Zuid-Holland-Zuid

08/12 Middag Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

08-12-2003 - Persberichten District I

INBRAAK
DORDRECHT- Bij een apotheek aan de Admiraal de Ruijterweg is afgelopen weekend ingebroken. Een medewerkster ontdekte vanochtend dat er was ingebroken. Er was een ruit verwijderd. De kassalade lag op de grond en er zijn drie flatscreens meegenomen.

VERKEERSONGEVAL
DORDRECHT- Op maandagmorgen 8 december heeft er een verkeersongeval plaats gevonden aan de Chico Mendesring. Een 46-jarige automobilist uit Dordrecht zag op de kruising van de Chico Mendesring met de Groene Zoom een 18-jarige fietser uit Dordrecht. Doordat de automobilist geen voorrang verleende aan de fietser ontstond er een aanrijding. De 18-jarige fietser is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij heeft kneuzingen aan zijn arm, enkel en rug opgelopen. Na controle mocht hij weer naar huis.

AUTO GESTOLEN
DORDRECHT- Vanaf de Amperestraat in Dordrecht is tussen zaterdag 6 en zondag 7 december een auto gestolen. Het betreft een grijze Mazda 323 met kenteken YN-94-HH.

GESTOLEN AUTO GEVONDEN
ZWIJNDRECHT- De auto die op zondagavond vanaf het Fazantplein werd gestolen, is terug gevonden. De auto is op maandag 8 december gevonden in Lage Zwaluwe. De politie heeft een 21-jarige en een 30-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De mannen zijn op het politiebureau verhoord en worden verdacht van diefstal.