Dienstenbond CNV

Bijeenkomst voor CNV-leden bij Dynadro
21-11-2003

Enige tijd geleden bent u door de CNV Bedrijvenbond, in de persoon van Joost van Egmond, geïnformeerd over het feit dat de CNV Dienstenbond per 1 augustus 2003 de vaste onderhandelingspartij zou worden bij Dynadro. In de afgelopen tijd hebben we kennis gemaakt met de verschillende onderdelen van het bedrijf en nu is het tijd geworden voor het echte werk. We staan namelijk aan de vooravond van de onderhandelingen voor een nieuwe CAO voor Dynadro.

Voordat wij de werkgever voorstellen sturen voor een nieuwe CAO, willen wij eerst graag met u, de leden van de CNV Dienstenbond, kennis maken. In deze bijeenkomst horen we graag wat u in de CAO geregeld zou willen zien. Ook is het een goede gelegenheid om te horen of er wellicht nog meer zaken spelen binnen het bedrijf waar aandacht aan besteed dient te worden.

Kortom, wij nodigen u uit voor een ledenbijeenkomst en wel op:

dinsdag 9 december 2003
om 17.00 uur
Dynadro vestiging Zwolle

De bijeenkomst start dus iets eerder dan de diensttijd is afgelopen, maar daarvoor is vrijaf gegeven door de vestigingsleider. Leden die in andere vestigingen werken zijn uiteraard ook welkom maar daarvoor moet wel opgemerkt worden dat er geen regeling over werktijd is afgesproken. U kunt uw voorstellen voor een CAO natuurlijk ook schriftelijk, telefonisch of per e-mail bij ons kwijt.

Contact
Graag ontmoeten wij u op 9 december aanstaande. Ter verwelkoming bij de CNV Dienstenbond zal er een presentje voor u klaarliggen. Heeft u nog vragen of ideeën over aanvullende voorstellen, dan kunt u terecht bij uw bestuurder Neoletta Poelgeest, tel: (035)6460580 of email: hilversum@cnvdibo.nl.