Gemeente Tiel


Tien inzendingen binnen voor nieuwe stadsprijzen

Vandaag is de inzendtermijn voor de nieuwe stadsprijzen gesloten. Voor de Tielenaar van het Jaar zijn zeven aanmeldingen binnen en voor de Ondernemer van het Jaar drie. Gezien het feit dat dit de eerste keer is dat de prijs wordt uitgereikt, zijn wij tevreden met het aantal voordrachten.

Op 9 december komen de juryleden voor het eerst bij elkaar. Zij kunnen ook nog mensen voordragen. Een jury nomineert voor beide prijzen uit alle inzendingen drie personen/organisaties. Het college kiest uit deze drie de winnaars voor het jaar 2003. Tijdens de nieuwjaarsreceptie reiken burgemeester De Vreeze en Wethouder Gradisen de prijzen uit.
De juryleden zijn:

Roemer Daalderop (Voorzitter): Roemer Daalderop is acteur en trainingsacteur. In deze rollen verleidt hij mensen tot nieuw gedrag. Daarnaast is hij voorzitter van de activiteitencommissie van de ondernemersvereniging 'Tiel Centraal'.

Guusje Kaayk: Guusje Kaayk is beeldmaker en illustrator en woonachtig in Tiel. Haar krijttekeningen sieren onder andere het wooncomplex 'De Tol'.

Rinie Hermse: Rinie Hermse is al vele jaren jurylid/microfonist van de Koninklijke Nederlandse Wielrijders Unie. Hij verslaat de jaarlijkse Oranjeronde in Tiel, maar was ook betrokken bij de organisatie van 'De Ronde van Nederland', startplaats Tiel.

Jacko van den Berg: Jacko van den Berg is ondernemer en eigenaar van een sportzaak in de Tielse binnenstad. Tevens is hij voorzitter van de ondernemersvereniging 'Tiel Centraal'.

Rutger van der Zalm: Rutger van der Zalm is journalist bij het dagblad 'De Gelderlander'. Met een kritische blik beschouwt en beschrijft hij de samenleving.

Suzanne Vink: Suzanne Vink is in 2003 gestart met een eigen onderneming, 'Kulinaria'. Zij heeft van haar passie, mediterraans koken, een dagtaak gemaakt.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende