Rijn & Venen 09.45 uur

Utrecht 09-12-2003 - Persberichten district Rijn & Venen

Onder invloed
VINKEVEEN- Op dinsdag 9 december is een vrouw bekeurd voor het rijden onder invloed.

Een 34-jarige vrouw uit Vinkeveen reed omstreeks 23.50 uur met haar bromfiets over de Herenweg. Zij werd staande gehouden en bleek teveel te hebben gedronken. Ze werd aangehouden om een ademanalyse af te nemen. Hierbij blies zij 850 ug/l. Zij was niet in het bezit van een geldig bromfietscertificaat en haar rijbewijs was ongeldig verklaard. Zij heeft een proces-verbaal gekregen voor het rijden zonder geldig rijbewijs en certificaat en het rijden onder invloed.

Verkeersongeval met letsel
BREUKELEN Op maandag 8 december heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A2.

Omstreeks 13.05 uur reed een 50-jarige autobestuurder uit Utrecht over de A2 komende uit de richting van Breukelen. Ter hoogte van de afrit naar het benzinestation kreeg de man last van de zon. Daardoor verliest hij de controle over zijn auto en schiet zijn voet van de rem af. Hij raakt hierdoor in een slip en slaat hij met zijn auto over de kop. De auto komt tot stilstand in een greppel. De man is met onbekend letsel naar het Ouderijn Ziekenhuis gebracht. Zijn auto is total loss weggesleept.

Plegen van schennis van de eerbaarheid
WOERDEN Op maandag 8 december is een man aangehouden wegens schennis van de eerbaarheid.

Omstreeks 12.00 uur zag een patrouillerende politieagent een bestelbus staan op het Zwarte Dijkje aan de kant van de Diemerbroek te Papekop. Het bleek dat de bestelbus niet verzekerd was en daarom werd de bestuurder aangehouden. Tijdens de aanhouding zag de agent dat de 54-jarige man uit Standaardbuiten, zich half ontkleed had. De man verklaarde dat hij zich aan het scheren was. Omdat het busje op een openbare weg stond en verschillende mensen hem hadden geizen, was de man in overtreding. Hij heeft een bekeuring gehad voor schennis van de eerbaarheid.

Getuigen die de man hebben gezien kunnen contact opnemen met politiedistrict Rijn & Venen: 099-88 44.