CONNEXXION

Henk van den Boom divisiedirecteur Connexxion Openbaar Vervoer

Datum: 9 december 2003
Kenmerk: HO/ 03.033


De Groepsdirectie van Connexxion Holding NV heeft per 1 januari 2004 de heer ing. H. (Henk) van den Boom (51) benoemd tot directeur van de divisie Openbaar Vervoer. Hiermee krijgt deze divisie net als Taxi Services, Jan Willem v.d. Wetering en Tours, Tonnie Hodes een eigen directeur. De divisiedirecteuren rapporteren aan de Groepsdirectie, waarvan de formatie na het vertrek van de heer Westdijk is teruggebracht van vier tot drie leden.

Henk van den Boom heeft meer dan 25 jaar ervaring in (top)management bij nationale en internationale ondernemingen. Tot voor kort werkte hij als vice-president operations bij Koninklijke Nedschroef Holding NV. Daarvoor was hij onder meer werkzaam voor Volvo Car, Nedcar en verschillende toeleveringsbedrijven in de automobielindustrie.

Henk van den Boom zal rapporteren aan Rob van Holten, vice-voorzitter Groepsdirectie. Hij verricht zijn werkzaamheden vanuit Hilversum. Na een inwerk- en kennismakingsperiode gaat hij per 1 februari 2004 als divisiedirecteur aan de slag.


---

Alleen voor de pers:

Foto in JPEG-formaat is op te vragen bij de afdeling Corporate Communicatie

nadere informatie:
Coen Sleddering, directeur Corporate Communicatie Connexxion Telefoon 035 625 1606 of 06 53 125 041


09 dec 03 10:28