Politie Gelderland-Midden

Barneveld - man aangehouden na verduistering auto
Publicatiedatum: 09-12-2003

Op de Van Zuijlen van Nieveltlaan heeft de politie maandagavond een 36-jarige man uit Sliedrecht aangehouden op verdenking van verduistering van een bedrijfsauto. De man zou eerder op de dag bij een Barnevelds bedrijf een bedrijfsauto hebben meegenomen voor een proefrit maar bracht deze niet op het afgesproken tijdstip terug. Zijn identiteit kon echter snel vastgesteld worden, want hij had een legitimatiebewijs en zijn eigen auto op het bedrijf achtergelaten. Nadat het bedrijf de politie in geschakeld had zagen surveillerende agenten de auto even later rijden en wisten de Sliedrechter aan te houden. De man is voor onderzoek ingesloten. De bedrijfsauto kon aan het bedrijf worden teruggegeven.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Harskamp - fietser gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 09-12-2003

Een 69-jarige fietser uit Harskamp is maandagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Edeseweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer werd omstreeks zeven uur aangereden door een 72-jarige automobilist uit Lelystad en liep vermoedelijk een gebroken rib en een hersenschudding op. Het slachtoffer was door de aanrijding in een greppel terecht gekomen. De gewonde Harskamper is overgebracht naar het ziekenhuis. De precieze toedracht van het ongeval is nog niet bekend en wordt nader door de politie onderzocht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Ede - gewonde en schade bij verkeersongeval

Publicatiedatum: 09-12-2003

Bij een verkeersongeval tussen drie auto's op de Rijksweg N 224, ter hoogte van de aansluiting met de N-30 in Ede is maandagavond een 67-jarige rouw uit Veenendaal licht gewond geraakt. Het slachtoffer zat als passagier in de auto van een 65-jarige plaatsgenoot. Omstreeks half zeven botsten op de kruising bij de verkeerslichten drie auto's op elkaar, nadat een 27-jarige Veenendaler kennelijk te laat opmerkte dat het verkeer voor hem tot stilstand was gekomen. De 27-jarige botste achterop zijn 65-jarige plaatsgenoot, die daardoor tegen zijn voorganger aan reed, een 46-jarige man eveneens uit Veenendaal. De 67-jarige passagier raakte daarbij licht gewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Ze kon na behandeling naar huis en bleek uiteindelijk niets ernstigs te mankeren. De drie betrokken auto's liepen allen schade op.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---