Praktijkonderzoek Veehouderij

Mart Smolders nieuwe bedrijfsleider Praktijkcentrum Sterksel

Ing. M.M.A.H.H. Smolders (26 jaar) is aangesteld als de nieuwe bedrijfsleider van Praktijkcentrum Sterksel. Per 1 januari 2004 volgt hij Koos Broekman op die, na 34 jaar werkzaam te zijn geweest als bedrijfsleider van Sterksel, gebruik maakt van de mogelijkheid van vervroegde uittreding.
Mart Smolders heeft de HAS in Den Bosch doorlopen en is sinds zijn afstuderen in 1998 werkzaam op Praktijkcentrum Sterksel, Mart heeft zijn wortels in de varkenshouderij liggen. Hij trad het afgelopen jaar al regelmatig namens het praktijkcentrum naar buiten.

Mart zal leiding geven aan het team van medewerkers van het proefbedrijf, de contacten met sector, regionaal bedrijfsleven, regionale overheden en onderwijs verder uitbouwen en zich volledig inzetten voor een gezonde toekomst voor de Nederlandse varkenshouderijsector.
Praktijkcentrum Sterksel is onderdeel van de divisie Praktijkonderzoek van de Animal Science Group van Wageningen UR. `Sterksel' is de afgelopen jaren volledig geherstructureerd tot een multifunctioneel kennis- en informatiecentrum voor de moderne innovatieve varkenshouderij.

---

© Praktijkonderzoek - Animal Sciences Group - Wageningen UR. Laatst bijgewerkt: 08-12-2003 16:46.
Mail vragen en opmerkingen over de Praktijkonderzoek Website naar: webmaster.po.asg@wur.nl