9/12 Aa&Dommel

Boxtel 09-12-2003

ILLEGAAL AFVAL VERBRANDEN, Vught

Dinsdagmorgen is een 64-jarige inwoner uit Vught op de Schorvert in zijn woonplaats bekeurd voor het illegaal verbranden van kunststof golfplaten, glasvezelplaten en hout.

RIJDEN ONDER INVLOED, Sint-Oedenrode

In de nacht van maandag op dinsdag is een 25-jarige automobiliste uit Sint-Oedenrode op de Van Rijkevoort van Kessellaan in haar woonplaats bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. Zij kreeg een geldboete van 190,= en een rijverbod van één uur.

VIER FIETSERS BEKEURD, Schijndel/Berlicum

Maandagavond zijn op de Kluisstraat in Schijndel en de Sassenheimseweg in Berlicum in het totaal vier fietsers bekeurd voor het rijden zonder licht.

AUTOMOBILISTE RIJDT FIETSTER AAN, Boxtel

Dinsdagmorgen is op de kruising Beneluxlaan met de Hobbendonkseweg in Boxtel een 46-jarige fietster uit die plaats aangereden door een 41-jarige automobiliste, eveneens afkomstig uit Boxtel. De automobiliste reed over de Beneluxlaan, toen zij de kruising op wilde rijden, werd zij verblind door de felle zon. Zij zag doordoor de fietster over het hoofd. Op het moment van de botsing gaf zij door de schrik gas bij. Het slachtoffer kwam op de motorkap terecht. Na het raken van een vluchtheuvel en een wegmarkeringspaal, kwam de auto aan de overzijde van de weg tot stilstand. De fietster is voor onderzoek met een bult op het hoofd naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch gebracht.