Overhandiging PC's aan RIMO (9 december 2003)

Begin 2003 heeft de heer J. Haagmans afscheid genomen als directeur financiële zaken van de woningstichting Land van Rode, Kerkrade, lid Woonkern Groep.

De heer Haagmans heeft aangegeven bij zijn afscheid liever geen persoonlijke cadeau's te ontvangen, maar dat hij die liever besteed zag aan een goed doel. Het door hem uitgezochte goede doel was: de dak- en thuislozen in de regio Parkstad. Het hiervoor opengestelde banknummer heeft talrijke giften ontvangen en sloot uiteindelijk op een bedrag van enkele duizenden euro's.

In de regio Parkstad is de Regionale Instelling Maatschappelijke Opvang (RIMO Parkstad Limburg) actief in de opvang van dak- en thuislozen. RIMO Parkstad bereidt dak- en thuislozen zo veel als mogelijk voor op zelfstandige huisvesting. Daarbij is het belangrijk dat men zinvolle dagbestedingen heeft. Het kunnen werken met computers wordt overal steeds belangrijker. De cliënten van RIMO Parkstad krijgen in het Leercentrum daarom o.a. computercursussen aangeboden. Met de opbrengst van de goede doel actie rond het afscheid van J. Haagmans heeft RIMO Parkstad 3 multi-media computers met toebehoren kunnen aanschaffen. Door deze computers kan RIMO Parkstad haar cliënten optimale computercursussen aanbieden.

De overhandiging van de computers heeft op 9 december 2003 plaatsgevonden. Hieronder ziet u de heer Haagmans (midden), de heer Stoffels (RIMO Parkstad) en een deel van de aangeschafte apparatuur.