9/12 Den Bosch

's-Hertogenbosch 09-12-2003

DISTRICT DEN BOSCH

VERDACHTE DIEFSTAL GROTE PARTIJ GOEDEREN AANGEHOUDEN, Vlijmen

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Achterstraat in Vlijmen een 23-jarige man aangehouden. Agenten troffen tijdens de surveillance bij de man op het erf een vrachtwagen met een grote partij vermoedelijk gestolen goederen aan. Op het moment dat de politie de partij ontdekte, renden er een aantal personen weg. In de vrachtauto stonden enkele honderden dozen met o.a. lederwaren, die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Een aantal dozen stonden inmiddels de garage van de verdachte. Hij is aangehouden en ingesloten. De vrachtwagen met de gestolen goederen en een auto die vermoedelijk door een andere verdachte werd achtergelaten zijn inbeslaggenomen Naar de gevluchte personen wordt een nader onderzoek ingesteld.

MAN AANGEHOUDEN VOOR NIET BETALEN MAALTIJD, Rosmalen

Maandagavond is bij een 31-jarige inwoner uit Berlicum bij een restaurant op de Pastoor van Thiellaan in Rosmalen aangehouden voor eten zonder te betalen. De man had zich voor een bedrag van 40,= tegoed gedaan aan eten en drinken. Toen het op betalen aankwam was hij niet thuis. De man is aangehouden en ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE, s-Hertogenbosch

Maandagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Zandzuigerstraat in s-Hertogenbosch acht automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/h waar slechts 50 km/h is toegestaan. Er werden 350 voertuigen gecontroleerd.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Rosmalen

Maandagavond is in het asielzoekerscentrum aan de Peter de Gorterstraat in Rosmalen een 40-jarige Iranees aangehouden voor bedreiging van een medeasielzoeker. De man schopte tegen de kamerdeur van een 35-jarige Irakees en bedreigde hem verbaal en met een mes, met de dood. De gewaarschuwde politie heeft de man aangehouden en voor onderzoek ingesloten.

RIJBEWIJS INGEVORDERD VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Rosmalen

In de nacht van maandag op dinsdag is een 34-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch op de Empelseweg in Rosmalen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man had ongeveer driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

AGRESSIEVE KLANT AANGEHOUDEN VOOR LOKAALVREDEBREUK, s-Hertogenbosch

Maandagavond is bij een horecagelegenheid aan de Maaspoortweg in s-Hertogenbosch een 42-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor lokaalvredebreuk. De man was onder invloed van alcohol en gedroeg zich onbehoorlijk tegen klanten. Hij wilde na vordering daartoe het pand niet verlaten. Toen hij eenmaal buiten was, wilde hij weer naar binnen. Hij sloeg een agent en schopte een agente. Hij is daarop aangehouden, in de boeien geslagen en voor verhoor ingesloten.