9/12 District Maasland

Oss 09-12-2003

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD, Oss

Maandag zijn een 34-jarige man uit Oss, een 74-jarige man uit Oss en een 32-jarige man uit Heesch aangehouden in een woning aan de Verdistraat in Oss. De politie had een melding gekregen van een sterke weedgeur afkomstig uit de woning. Ter plaatste zag de politie een afzuiginstallatie en rook dezelfde weedgeur. In de woning trof de politie de drie verdachten aan. Twee van hen waren bezig weedplanten te oogsten. De politie heeft alle apparatuur die gebruikt werd voor de kweek inbeslaggenomen. Daarnaast zijn er enkele zakken met weedtoppen inbeslaggenomen. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN, Oss

Maandagavond is een 36-jarige inwoner uit Uden bij een horecagelegenheid aan de Kruisstraat in Oss aangehouden voor bedreiging. Toen de man te horen had gekregen dat hij de zaak moest verlaten omdat hij zich vervelend gedroeg, bedreigde hij de eigenaar van de zaak verbaal met de dood. De gewaarschuwde politie heeft de man aangehouden en ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR ZWARE MISHANDELING, Nuland

Dinsdagmorgen is een 34-jarige man in zijn woning aan Orthen in s-Hertogenbosch van zijn bed gelicht voor zware mishandeling van een 51-jarige Bossche. De man wordt er van verdacht de moeder van zijn ex-vriendin op zondagavond 23 november 2003 in een horecagelegenheid aan de Rijksweg A50 in Nuland te hebben mishandeld. De twee kwamen elkaar toevallig tegen op een dansavond. De man sloeg en trapte de vrouw plotseling, waardoor zij diverse kneuzingen opliep. Een andere man kwam tussenbeide. Hij zou boos op de vrouw zijn geweest in verband met een financiële kwestie. De politie heeft een paar maal getracht de man aan te houden, maar konden hem toen niet traceren. Vanochtend werd hij aangehouden en ingesloten.

DURE BATTERIJEN, Oss

Maandagavond was een 45-jarige Ossenaar duur voor een paar batterijen. Hij werd bij een bouwmarkt aan de Kanaalstraat in Oss betrapt op diefstal van batterijen t.w.v. 5,99. Hij is aangehouden en kreeg van de politie een boete van 115,=.

AUTOMOBILIST AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING FIETSEN, Oss

De politie heeft maandagavond een 27-jarige Ossenaar aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een paar fietsen had aangereden op een trottoir van de Roodborststraat. De man zou een relatie hebben gehad met een dochter van de bewoners van het pand. Hij zou de op het trottoir gestalde fietsen opzettelijk hebben aangereden. Beide fietsen liepen schade op. De politie heeft de man korte tijd later in zijn woning aan de Karel Doormanstraat aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol. Hij is voor verhoor ingesloten.