* A.s. 14 December 2003, Spaanse Wijn & Spijs Proeverij op een Schip in Amsterdam

Dit keer wilden wij iets anders dan anders doen! Aan de Oostelijke Handelskade te Amsterdam geven wij een proeverij van speciale en kwalitatieve Spaanse wijnen aan boord van de Salve. Dit keer proeven wij in totaal zeven wijnen en u word ontvangen met een mousserende wijn.

U wordt geleerd om een diner te organiseren en de juiste wijn en spijs combinaties te kiezen. Daarnaast zult u een uitleg krijgen bij de wijnen. Bij elke wijn zullen er warme en koude hapjes geserveerd worden.

Aan het einde van de proeverij krijgt u nog een diner, koffie en thee.

Aanvang 15.30 bij de Salve. Prijs p.p. 39 Euro alles in begrepen. Daarnaast vele kortingen voor de aankopen op deze middag. Route beschrijving http://www.ncsalve.com (onder route).

Er is plaats voor max. 40 personen, u kunt zich aanmelden via telefoon, fax of email. Voor reservering gaarne van te voren betalen, t.a.v. Mireia's import. Postbank 9394946 en datum proeverij.

Bij minder dan 15 deelnemers behoudt Mireia's import zich het recht om de proeverij te verzetten of te annuleren en u krijgt natuurlijk automatisch uw geld terug.

Met vriendelijke groeten,

Mireia's Import (www.spanish.nl)
Mireia Pons
Pijlslaan 53
2014 TL Haarlem
Tel: +31 (0)23 535 44 19